November 13, 20231 yr Broken Flowers odavno se nisam ovako smejao sjajan film Edited November 13, 20231 yr by Caligula
November 13, 20231 yr BTW nije da nisam znao od ranije, ali ovaj Bil Marej je glumchina volo bih da je i (jednu verziju) Linch ovo rezirao Edited November 13, 20231 yr by Caligula
November 13, 20231 yr Drugi deo animiranog spidermana Across the spiderverse takođe sjajan, no, prvi mi je bolji. Oseti se da je više prolog do trećeg dela, pa mu fali malo dinamike. Al svakako pravo osveženje u superheroj svetu.
November 13, 20231 yr Sound of Freedom solidno uradjen film based on true story. neka vrsta osvezenja u filmskoj industriji. jim caviezel na nivou thin red linea
November 17, 20231 yr Cesitm, u najboljem, uz to tehnicki obnovljenom izdanju... I usput prilika da se obnovi jos 1 remek delo, predlozak:
November 18, 20231 yr 13 hours ago, namenski said: Cesitm, u najboljem, uz to tehnicki obnovljenom izdanju... I usput prilika da se obnovi jos 1 remek delo, predlozak: I muzika Zdeneka Liske
November 18, 20231 yr Loži me bigej host da gledam poslednjeg finčera al nekako se plašim da mi je spremio zamku, jel gledo neko i kakav je, jel smeće ko pretposlednji?
November 18, 20231 yr davi malo unutrasnji monolog glavnog protagoniste koji hoce da bude alen delon umesto alena delona, al moze da se gleda kakvog sve smeca ima
November 18, 20231 yr Nope Self-titled film, kao odgovor na pitanje da li treba da ga pogledamo. Prazan i dosadan, predugačak, neke simbolike koje želi da nam servira su mršave i nedorečene. Ima jedan mini-zaplet sa majmunom koji je ok kao priča za sebe, ali nema blage veze sa glavnom radnjom i ne znam šta traži u ovom filmu. Lepo izgleda, zelembać je vizuelno zanimljiv, glumci su dobri. Get Out mi je bio maestralan, Us je dosta slabiji, ali ipak dinamičniji i bolji od ovoga.
November 18, 20231 yr 30 minutes ago, ToniAdams said: hvala, a ništa, javljam se onda da ga popljujem il kažem da mi je okej Ma lep je film, lepi kadrovi, dobar je fassbender, prica nako.
November 18, 20231 yr 6 hours ago, goofs said: Nope Self-titled film, kao odgovor na pitanje da li treba da ga pogledamo. Prazan i dosadan, predugačak, neke simbolike koje želi da nam servira su mršave i nedorečene. Ima jedan mini-zaplet sa majmunom koji je ok kao priča za sebe, ali nema blage veze sa glavnom radnjom i ne znam šta traži u ovom filmu. Kontam odgovaras Toniju da ne treba gledati Fincera, pa citam dalje i sa svim se slazem do majmuna, wtf