May 21, 201311 yr Opet se nismo razumeli, pravi si nutty Kevin, smajli je falio tebi a objasnjenje meni
May 21, 201311 yr Lepo za oci ali u svakom drugom segmentu dosadno.Doduse, ja ne volem Martial Arts istorijske spektakle ali volem WKW-a pa sam ocekivao da ce ovo biti povratak u formu.
May 21, 201311 yr zajebah se i pogledah ovo, ne pamtim lošiji film...Gledao i ja pre neki dan, bas je lose.
May 21, 201311 yr Džaba ti da ovaj film siluješ do splita kada u njemu ne igra Ryan Gosling ^_^Nisi još pogledao Place Beyond the Pines? Pogledaj, pa dođi na topik da Goslingoljubitelje ujedeš za srce. Edited May 21, 201311 yr by kobni zelaya
May 21, 201311 yr Gledao juce Umri Muski 5...Verujem da ce uci u istoriju kao i Rocky 5 - kao najgori deo u serijalu...Nisam imao jednom utisak da gledam Umri Muski... Da se ne zove tako i da nema lika Dzon Meklejn, prosao bi kao maks. prosecan Akcioni film... Steta, ali 4ti deo je vec pokazao da se ide u pogresan pravac, ma koliko Bruce tupio kako mu je kvalitet serijala vazan...+1gledao takodje i iron man 3dobar. mada sam imao utisak kao da gledam batman - the dark knight. cuo sam da je i star trek u tom fazonu.
May 21, 201311 yr http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kes3Vl4cLaUdobra prica malo teska, super kamera iz ruke, zadrzava paznju, samo je kraj malo holivudskiUwe :ziga: