burekdzija Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 Solaris (pravi), sumanuto dobra restauracija Mosfilma. Sta reci, osim prava umetnost je vecna. 1
mustang Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 Babylon Misljenja ce biti podeljena, meni je osvezenje, epoha prelaska na zvuk, tragedije i komedije nove tehnologije, iluzija, ostvarenja snova i slavljenje filma. Mogao je biti kraci. Ima rupa al okej. Nove fotelje u studiju. Moze da se spusti naslon za ledja i da se digne za noge 2
slepa živana Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 13 minutes ago, nisam ja said: šta se smiješ živkucine? mislila sam da je to komentar na mustangove noge
maheem Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 23 hours ago, nisam ja said: baumbak kips dilivering. Dje ima da se gleda?
nisam ja Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 e ja gledo nešto staro misleći da je novo. The Meyerowitz stories na netfliksu. 1
maheem Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 14 minutes ago, nisam ja said: e ja gledo nešto staro misleći da je novo. The Meyerowitz stories na netfliksu. Novi ce biti na Netflixu od 30.12.
beyoncé Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 16 minutes ago, nisam ja said: e ja gledo nešto staro misleći da je novo. The Meyerowitz stories na netfliksu. meni to bilo nekako previše 'inspirisano' the royal tenenbaumsima. mislim da ga nikad nisam dogledala do kraja, nerviralo me to baumbachovo nepoštenje sad mi se opet gledaju the RT
Mil@n Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 Emily The Criminal - Solidan flick sa Odri Plazom, zanimljiv insight kako šljakaju prevare sa karticama, nije razvučen, non stop akcija, može da prođe. Emily Holmes 1&2, Mili Bobi Brown će za svoje karijere namlatiti milijarde... Jako je simpatična, dobro glumi, "voli je kamera", prvi deo malo slabiji, drugi bolji u smislu radnje i dramatizacije, a kome je zanimljiv period istorije tj ambijent kraja 19og veka malo će se zabaviti... Ali ne previše. Možda je dobra prilika da ovim filmom roditelji uvedu decu u krimi i istraživački žanr 1
nisam ja Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 (edited) bukvalno jedina slična stvar između dva filma je ben stiler. Edited December 2, 2022 by nisam ja
beyoncé Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 (edited) sve je isto, ne zezaj pošto sam oba filma gledala pre više godina, morala sam da se proverim da nisam nešto prezupčila. izgleda da mnogi dele moj utisak Spoiler https://www.google.com/search?q=the+meyerowitz+stories+the+royal+tenenbaums&client=ms-android-huawei-rev1&sxsrf=ALiCzsaMo59vHAtarfC3JY0ozOIa1Cz0GQ%3A1669979752605&ei=aN6JY4G9JOyExc8Pvr-a-Aw&oq=the+meyerowitz+stories+the+royal+tenenbaums&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBQgAEKIEMgUIABCiBDoKCAAQRxDWBBCwAzoECCEQFToECCEQCkoECEEYAFCfEViBcmDkiQFoAXAAeACAAbcBiAGnEJIBBDAuMTWYAQCgAQHIAQTAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-serp ovaj mi je najjači The Meyerowitz Stories (New & Selected) is essentially Wes Anderson’s The Royal Tenenbaums with all the good stuff removed Edited December 2, 2022 by beyoncé
jms_uk Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 8 hours ago, Mil@n said: Emily The Criminal - Solidan flick sa Odri Plazom, zanimljiv insight kako šljakaju prevare sa karticama, nije razvučen, non stop akcija, može da prođe. Emily Enola Holmes 1&2, Mili Bobi Brown će za svoje karijere namlatiti milijarde... Jako je simpatična, dobro glumi, "voli je kamera", prvi deo malo slabiji, drugi bolji u smislu radnje i dramatizacije, a kome je zanimljiv period istorije tj ambijent kraja 19og veka malo će se zabaviti... Ali ne previše. Možda je dobra prilika da ovim filmom roditelji uvedu decu u krimi i istraživački žanr U slucaju da neko trazi koji su filmovi u pitanju
Mil@n Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 Just now, jms_uk said: U slucaju da neko trazi koji su filmovi u pitanju Ostao mozak u prethodnom pasusu.
mustang Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 10 hours ago, maheem said: Dje ima da se gleda? Valjda za par nedelja po bioskopima
Recommended Posts