Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
We need to talk about Kevin je bas dobro potcenjen film, ocekivano sjajna Tilda i sve freaky metamorfoze Kevina.
Meni je nekako nedorečen. Zašto je Kevin postao to što jeste? Nije da je imao loše detinjstvo, traume i slično. Već se jednostavno rodio kao psihopata. To mi ne pije vodu.Ćale mi je neuverljiv. Ok, da on popušta sinu i da ne vidi neke stvari, ali baš nije slep pa da ne primeti da nešto nije u redu.I film je predvidiv. Od početka znaš šta će biti na kraju.
Generation Um retko dobar i zivotan film
Sa raspalim Kianu Rivsom i ocenom od 3,7?Ja sinoć konačno odgledaoTropa_de_Elite_2.jpg Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É OutroOdličan! Hoću još :(
Posted

Neko reče d aće snimati treći deo vezan za WC 2014 ili vezano za papin dolazak bem li ga.

Posted (edited)
Meni je nekako nedorečen. Zašto je Kevin postao to što jeste? Nije da je imao loše detinjstvo, traume i slično. Već se jednostavno rodio kao psihopata. To mi ne pije vodu.Ćale mi je neuverljiv. Ok, da on popušta sinu i da ne vidi neke stvari, ali baš nije slep pa da ne primeti da nešto nije u redu.I film je predvidiv. Od početka znaš šta će biti na kraju.
Meni ta nedorecenost uopste ne smeta, naprotiv.Evo citam o ona tri brata praseta, sto su oteli one devojke i drzali ih deset godina u podrumu. Takoreci uvazeni clanovi zajednice. Mislim, ima previse neobjasnjenih i neuverljivih stvari iz svakodnevnog zivota, pa nikom nista.Ne bih ja tu nista dirao, meni je malo ritam godina u filmu bio trapav. Ostalo. uzivancija. Edited by Lancia
Posted

I +1.upravo je fora u tome što je film nedorečen, odnosno što ostavlja otvorenom nature/nurture dilemu: da li je on prosto rođen takav, ili ga je dobrim delom i njena hladnoća i odbacivanje učinila takvim. Koga zanima, Lajonel Šrajver detaljno priča o svom romanu, pa daje i odgovore na neka pitanja koja je Sale postavio. Nisam čitao roman, ali čini mi se da je film prilično veran njenoj viziji.Inače ima vrlo segsi glas :)

Posted

Gledao juce Umri Muski 5...Verujem da ce uci u istoriju kao i Rocky 5 - kao najgori deo u serijalu...Nisam imao jednom utisak da gledam Umri Muski... Da se ne zove tako i da nema lika Dzon Meklejn, prosao bi kao maks. prosecan Akcioni film... Steta, ali 4ti deo je vec pokazao da se ide u pogresan pravac, ma koliko Bruce tupio kako mu je kvalitet serijala vazan...

Posted
Four Shades of Brown 2004Četiri gorke priče, koje nemilosrdno i bez ustezanja, oslikavaju životnu realnost...Preporukasmiley32.gif
Odlican, preporuka i od mene. Zbog jezika sam uglavnom u svedskim filmovima u poslednje vreme, pa je sinoc dosao red na ovaj, do sad sam ga izbegavala zato sto traje 3 sata. I dobro je sto jesam, ne bi lepo seo u svako doba. Jedan od najtezih filmova koje sam gledala, surovo realno.
Posted
We need to talk about Kevin je bas dobro potcenjen film, ocekivano sjajna Tilda i sve freaky metamorfoze Kevina.
Čovek, pogleda totalno sranje i brzo ga zaboravi bez pomisli da ga je opšte zaboravio. Ali, godinu-dve kasnije, tu je stari dobri Lancia da ga podseti kakvu je glupost tek tako zaboravio :lol:Doduše, prijatno sam iznenađen da ima još ljudi koji dobro potcenjuju ovaj uradak :)A, stvarno sam mogao pomisliti da bi rediteljeva (shedirector na engleskom) intrigantna filozofska nadogradnja u smeru antitalenta mogla biti pogođena meta ukusa Lalancie -_-
Posted

Ja se tog filma setim svako malo i bez Lancije (ili tebe)... podsete me ovi.

Posted
Ja se tog filma setim svako malo i bez Lancije (ili tebe)... podsete me ovi.
Ma, najbolje da mi sada potegneš i zastavu SFRJ iz Kevinove sobe... Lolo jedna...
Posted

Nemam pojma o cemu pricas (kao i obicno). :)

Posted
:lol: :) -_-
Da si nasvrljao jos dve recenice, zapao bi u tugu, dobri moj Ajante, a niko ne voli da te vidi u tom stanju.Sto ti se ne svidja film?
Posted
Što ti se ne svidja film?
Patetična režija, promašena dramaturgija, mada sam u oba slučaja mogao reći i kičerajska...
Posted
Patetična režija, promašena dramaturgija, mada sam u oba slučaja mogao reći i kičerajska...
Osta ti bez novog smajlija a ja bez valjanog objasnjenja. Nista ja od ovog tvog nisam zapazio, i bolje da je tako.