Tsai Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 (edited) Ja obnovio keca, pa cu sutra reloaded i revolutions Kec apsolutno remek delo i dan danas Edit: mislim na matriks, izvinjavam se Edited December 27, 2021 by Tsai
NevenMan Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 18 hours ago, mustang said: Mark wallace ce uvek za mene biti sanker sredom. Koji je film u pitanju? Don't look up parodija na danasnje sRanje u americi. Neuspela. Naravno da potencijalnom antivaxxeru nece da se svidi ismevanje GOP trailer trash glasaca 🤷🏻♂️ 1 1
braca Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Don't look up me oduševio, nisam uopšte očekivao, niti sam znao o čemu se radi, uključim Netflix i to mi izadje, rekoh ajde da vidim. Negde do polovine filma sam mislio Spoiler još jedno američko proseravanje, na kraju heroji/good guys pobedjuju, razbucaće kometu ili u krajnjem slučaju će samo proći blizu, pogotovo što ima u najavi 'true story" ili tako nešto... Onda sam počeo da navijam za kometu 3
kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 quo vadis aida ostao mi je kamen u stomaku, možda bi bio manji ili lakše svarljiv kada bih mogao da se svrsta u foder propagandnih al je problem, što ne može
radisa Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 On 26.12.2021. at 10:38, Mos said: ‘Don’t look up’ će patiti od toga što meša Black Mirror epizodu sa parodijom, a ta dva žanra se prirodno negiraju i zato će mnogima biti odbojan/bezveze. Film je genijalan, od Kikstarter pledge levela za predsednicku kampanju, preko anesteziologa na celu NASA i autističnih milijardera, do kvalitetnog opisa koliko ljudi razmišljaju šta im grize dupe samo od danas do sutra. Odlično je što nisu upali u demokrate/republikanci zamku pa Meril Strip ima fotke sa Klintonom i slične sitnice. Odgledao, sjajno... Jbt, ovako nešto treba da se snimi u Srbiji... Rio tinto, naučnici koji upozoravaju, ali ih niko ne sluša, Suzana kao Jasnon Orlean, Jovana Jeremić kao Kate Blanchett, Šarapa kao onaj Tayler Perry... Sastnaci kod predsednika u kabinetu, mitinzi, razočarani naučnici kojima niko ne veruje, Twetteri i Instagrami... I na kraju Predsednik i ekipa, kad upropaste zemlju, beže avionom ... Sam kraj prepuštam mašti... 3
Amos Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Samo da se vidi ko bi bio AILF u srpskoj verziji
morgana Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 don't look up je najprvoloptaškiji film koji sam gledala u posljednjih mnogo godina, baš je slab 2
ivy Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 bila bi fora da je Brus Willis isao u satlu da raznese kometu 3
Nikodije Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 benedetta mislio sam da je matori odavno u penziji a vidi ti njega - vitalan i perverzan kao u najboljim danima. niske lezbo strasti u samostanu uz dosta pratece blasfemije, prstohvat krvi i humora. fak jea.
Amos Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 44 minutes ago, morgana said: don't look up je najprvoloptaškiji film koji sam gledala u posljednjih mnogo godina Što je ok, jer ne pretenduje da bude dubokomisleni, islandski film za prikazivanje na FAF-u već Netflix flick sa porukom za široke narodne mase i sprdanje sa ekipom koja drži glave u sopstvenom dupetu. 4 1
Lancia Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 1 minute ago, Mos said: Što je ok, jer ne pretenduje da bude dubokomisleni, islandski film za prikazivanje na FAF-u već Netflix flick sa porukom za široke narodne mase i sprdanje sa ekipom koja drži glave u sopstvenom dupetu. E ako sad svi ne progledamo, nikad necemo
morgana Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 13 minutes ago, Mos said: Što je ok, jer ne pretenduje da bude dubokomisleni, islandski film za prikazivanje na FAF-u već Netflix flick sa porukom za široke narodne mase i sprdanje sa ekipom koja drži glave u sopstvenom dupetu. o pa sad, odes u totalnu kontru da bi podcrtao svoj stav, nije bas ok
morgana Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 (edited) 15 minutes ago, Mos said: Što je ok, jer ne pretenduje da bude dubokomisleni, islandski film za prikazivanje na FAF-u već Netflix flick sa porukom za široke narodne mase i sprdanje sa ekipom koja drži glave u sopstvenom dupetu. o pa sad, odes u totalnu kontru da bi podcrtao svoj stav, nije bas ok kao argument .... zajebava me telefon, sori Edited December 28, 2021 by morgana
Nikodije Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 (edited) 10 hours ago, radisa said: Odgledao, sjajno... Jbt, ovako nešto treba da se snimi u Srbiji... Rio tinto, naučnici koji upozoravaju, ali ih niko ne sluša, Suzana kao Jasnon Orlean, Jovana Jeremić kao Kate Blanchett, Šarapa kao onaj Tayler Perry... Sastnaci kod predsednika u kabinetu, mitinzi, razočarani naučnici kojima niko ne veruje, Twetteri i Instagrami... I na kraju Predsednik i ekipa, kad upropaste zemlju, beže avionom ... Sam kraj prepuštam mašti... nisam jos gledao don't look up, ali ako se trazi neka rio tinto poveznica sa holivudom onda bih preporucio film promised land tu je to obradjeno, ima cak i lazni zeleni i cemu sluze. naravno na kraju je zasecereno i pateticno al nema veze. narod je razumeo poruku Edited December 28, 2021 by Nikodije 1
Recommended Posts