3opge Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 3 hours ago, Indy said: Tri sata i kusur u mraku bioskopske sale u rukama sadiste koji je ovaj film sacinio... Na svu srecu, pustili su nas napolje. (Mislim, odlicno je uradjen i odglumljen, ali je 1) mucan 2) preko 3h) Berlin Alexanderplatz (2020) o jebote prvi put vidim ovo, ja koji sam RWF-a obozavao kao Bahusa.
ultra plasticni Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 23 hours ago, Indy said: Nisam. Obavezno gledaj
Ras Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 22 hours ago, 3opge said: o jebote prvi put vidim ovo, ja koji sam RWF-a obozavao kao Bahusa. Bio je dostupan online u vreme festivala:
Lancia Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 No Sudden Move - Lepo je to Soderbergh noir spakovao, no oko skoro svaki kadar moze na poster, okupio je iskusne i zanimljive njuske, koje normalno ostaju zapamcene po slicnim rolama. Ovde je to skroz zatajilo, dijalozi su suvi i dosadni, ne doprinose razvijanju filma, spletke su tu sebe radi a ne u funkciji radnje, glavna tema nikako da se iskobelja do gledaoca, kad na kraju to i uspe, izgubis interes i za film i za radnju i junake. Ne postoji to brdo karamela i krempita, da bi se ovo gledalo jos jednom. 1
bags Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Iz mog iskustva cim vidis film sa vise od 5 glumaca koji inace imaju glavne uloge obicno se radi o zajebanciji.
Jimmy Kowalski Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Ovde su 2 lika glavna, tako da nije zajebancija. Meni No Sudden Move vrlo dobar krimic, Soderbergh na svom terenu, svesno sporo gradi pricu, ali nije dosadno nijednog trenutka. Interesantna upotreba objektiva da se dobije starinski izgled. Gluma odlicna, ali sam se zapanjio na sta lici Brendan Fraser. Postao jeziva verzija Johna Goodmana..
3opge Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ovde su 2 lika glavna, tako da nije zajebancija. Meni No Sudden Move vrlo dobar krimic, Soderbergh na svom terenu, svesno sporo gradi pricu, ali nije dosadno nijednog trenutka. Interesantna upotreba objektiva da se dobije starinski izgled. Gluma odlicna, ali sam se zapanjio na sta lici Brendan Fraser. Postao jeziva verzija Johna Goodmana.. nije dosadno ali potpuno besmisleno, bez ikakve logike, likovi u besmislenim poduhvatima. 1
Lancia Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 E gledajte Our Ladies, fak fak fak kilt zajebancija za sve koji se osecaju kao prolupala siparica.
Moća Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Dont breathe je horor koji ima toliko rupa i nelogicnosti da bi @Weenie Pooh dobio epilepsiju gledajuci ga. 1
Recommended Posts