đorđe geprat Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 ništa ne nađoh na TV pa se okrenuh diskovima. kako su dobre "čađave dvocevke". vini džons je1 car. 4
I*m with the pilots Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 10 hours ago, djordje geprat said: ništa ne nađoh na TV pa se okrenuh diskovima. kako su dobre "čađave dvocevke". vini džons je1 car. Meni je najbolji lik bio Rory Breaker
bags Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Ma celi film je bio odlican za citiranje. Ja i danas cesto kazem nekom kad vidim da placa sa novcanicom preko 50 EUR sta radis kad ne ______________ (trenutna situacija), finansiras revolucije?
I*m with the pilots Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 22 hours ago, bags said: Ma celi film je bio odlican za citiranje. Ja i danas cesto kazem nekom kad vidim da placa sa novcanicom preko 50 EUR sta radis kad ne ______________ (trenutna situacija), finansiras revolucije? Meni su odredjeni citati deo recnika, kao sto je slucaj i sa nekim drugim filmovima. Kada god pomislim na tu rec, odmah bude hortifuckingculturist. Little bit of pain never hurt anybody. Tome je sigurno doprinelo sto i na albumu sa muzikom ima citata iz filma pa nisi mogao da ih zaobidjes, bas kao sto je slucaj i sa Petparackim pricama npr. 1
Filozof manijak Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 što se mene lično tiče, u svakom pogledu kultni film
steins Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 https://www.imdb.com/title/tt11656982/ Zna li neko šta je ovo? Ja ovakvo sranje nikad nisam gledao......:unsure:
pariah Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Electra Glide in Blue https://www.imdb.com/title/tt0070022/ U suši modernih kvalitetnih filmova okrenuh se ovome. Jedan od skrajnutih bisera neponovljivih sedamdesetih. Zašto skrajnut? Možda zato što glavni lik , pandur vežba gađanje upravo na posteru Easy Rider-a. Funkcioniše i kao road movie i kao melanholićna drama, Ovo je svojevrsna alternativa anarhičnom bajkerskom kinu tih godina. Neowestern ako takav žanr uopšte postoji. Odličan soundtrack, delo samog režisera, mu podiže ocenu bar za nekoliko poena. 2 4
ultra plasticni Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Poznat je to biser novog holivuda i mislim da se ponesto pisalo o njemu na forumu. Ide u paketu uz dva sloja asfalta i preko duple pune linije, pravo osvezenje kao dupli smirnov sa nakrckanim kockicama leda i pola limuna 1
Ajant23 Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 Pisao sam ja o tom filmu, lupetanja o vesternu nisam pisao zato bi to bile obične gluposti. Morao bih da u njih učitavam nekakav humor, a onda bih rizikovao ban, pa nisam...
Tresko Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 On 20.6.2021. at 1:40, Lancia said: Diarios de motocicleta - J.Amerika i Che Guevara na dlanu. Uzivancija. Conductor de mierda.
Indy Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Tri sata i kusur u mraku bioskopske sale u rukama sadiste koji je ovaj film sacinio... Na svu srecu, pustili su nas napolje. (Mislim, odlicno je uradjen i odglumljen, ali je 1) mucan 2) preko 3h) Berlin Alexanderplatz (2020) 1 1
Recommended Posts