Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted (edited)

51++RSjiuHL._SY445_.jpg

bilo sinoc na nekom kanalu...to je moj omiljeni film svih vremena!!!:wub::wub::wub:

samo pisalo-,,nije preporucljivo za mladje od 12god,, :ohmy::ohmy:

pa ako ovo nije preporucljivo za mladje od 12 godina,ne znam sta jeste!!!:isuse:

Edited by ivy
Posted

kako se desilo da promising young woman pokupi oskara, nije mi jasno

• +1 3
Posted

The Human Voice (2020)

https://www.imdb.com/title/tt11760792/

Uopšte nije loš, za pola sata u sebi sadrži sve ono što Pedro u poslednje vreme forsira. Tu su lekovi, drama na ivici suicida, opet je mogući naći nešto od njegovog alterega. Pa naravno, eye-candy stilizacija predmeta, kao i par zanimljivih meta momenata, npr. sa kulisama. Tako da je čak sasvim dobar. Korektan.

• +1 1
Posted

The kid detective, dobar je bas.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• +1 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Moća said:

The kid detective, dobar je bas.

Meni je to na početku baš jeftino izgledalo, ali kasnije te fino uvuče u priču i reši je na zanimljiv način.

Edited by Milošica
Posted

Bas tako.

Posted
On 5.5.2021. at 19:11, morgana said:

valja li two popes? dvojica papa, ne mogu ja to bez garancije.

Hvala na preporuci.. :) 

Nije baceno vreme u svakom slucaju.

• +1 1
Posted
On 6.5.2021. at 1:41, Jumanji said:

O napadu i masakru na norveskom ostrvu Utoja 2011.
Dobro uradjen, napet, likovi su fiktivni.

https://m.imdb.com/title/tt7959216/

Ima i film o celokupnom događaju, zaboravih ime, valjda po datumu... Bem li ga, mrzi me da googlam.

Posted
50 minutes ago, Mil@n said:

Ima i film o celokupnom događaju, zaboravih ime, valjda po datumu... Bem li ga, mrzi me da googlam.

Jedan je "Utoja: 22. juli", drugi je "22. juli", Jumanji je pomenula ovaj prvi

Posted
On 6.5.2021. at 16:23, John Coltrane said:

Uf uf ima i Djine Geršon.
Kupljeno.

Ja sad gledam "Curb Ur Enthusiasm", pojavljivala se par puta, kakva cica, jedna od najboljih iz Holivuda ikada :wub:

Odgledao Nobody, mislim da ne može više film sa ovom tematikom. Obično su to teški krševi ovaj je pristojan, verovatno i zbog Odenkirka koji se lepo snašao u ovom tipu uloga, a pri tom su ljudi navikli na njega u drugom izdanju.

Posted
19 minutes ago, Mil@n said:

Ja sad gledam "Curb Ur Enthusiasm", pojavljivala se par puta, kakva cica, jedna od najboljih iz Holivuda ikada :wub:

Odgledao Nobody, mislim da ne može više film sa ovom tematikom. Obično su to teški krševi ovaj je pristojan, verovatno i zbog Odenkirka koji se lepo snašao u ovom tipu uloga, a pri tom su ljudi navikli na njega u drugom izdanju.

+1 na bold

I ja s vremena na vreme pustim Lerija, ali od prve sezone, moram videti gde se pojavljuje da malko premotam :D

Posted
On 9.5.2021. at 20:36, Milošica said:

Meni je to na početku baš jeftino izgledalo, ali kasnije te fino uvuče u priču i reši je na zanimljiv način.

Fotka roditelja skijaša :kecman:

Posted

Jebote :isuse: zajebah se da pogledam :isuse:: postoji li holivudsko govno koje se nije oprobalo na vidjenjutm Balkana....

Pa jebote, mitm jos dobro i prolazimo... :isuse: 

Posted
On 6.5.2021. at 16:23, John Coltrane said:

Uf uf ima i Djine Geršon.
Kupljeno.

U Lulu On The Bridge ima super scena kad Harvey Keitel kaže: Ovo mi je bilo omiljeno mesto poslednjih godina, pa uhvati Ginu za guzu :)

Sad mi se gleda taj film.