Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Jos ga nisam pogledao, poceo pre 10 i vise godina sa devojkom i prekinuli posle 15min nije mogla da gleda.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
46 minutes ago, ToniAdams said:

to novi neki?

Hit zime (2003/04)...

Posted

Ima i anglosaksonska verzija, za tupe narodne mase one koji su alergicni na azijske filmove

Posted

koja nema mnogo veze sa originalom, pogotovo kraj

Posted
1 hour ago, copkillah said:

Ovo si prepoučio kao da se ne radi o jednom od najpoznatijih i najslavnijih i najboljih korejskih filmova ikada :D

I verovatno najprecenjeniji film u poslednjih 20 godina..

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

I verovatno najprecenjeniji film u poslednjih 20 godina..

Scena tuče u hodniku sama po sebi vredi svakog hajpa.

Posted

jest donekle precenjen al ni blizu najprecenjeniji

Posted

Mene samo zanima da li bi film bio jednako dobar da nema toliko gadnih i mučnih scena?

Sećam se da mi se dopala priča, ali sam ga samo jednom odgledao, i to mi je bilo sasvim dovoljno.

Posted

pa i nema nesto mnogo mucnih scena, za koreanca. 

ja sam prvi put bas bio nezadovoljan, posle filma u bioskopu, a posle nekoliko godina ga pogledao na tv i sasvim dobro mi legao.

Posted

I ja mislim da je precenjen.

Sećam se da me je na prvo gledanje oduvao, ali vremenom sve manje cenim filmove koji idu na taj šok efekat, pa i kada je dobro spakovano, kao ovde.

• +1 1
Posted
2 hours ago, goofs said:

Ima i anglosaksonska verzija, za tupe narodne mase one koji su alergicni na azijske filmove

Kakvo je to spajk zamesio... da je bilo ko drugi stavio film koji potiče iz Koreje u Kinesku četvrt ne bi bio problem, jer, fuck it- oči su kose, ali ovde je to uradio rasno najkenjakviji reditelj možda u celoj istoriji američkog filma. 

Posted
2 hours ago, Milošica said:

I ja mislim da je precenjen.

Sećam se da me je na prvo gledanje oduvao, ali vremenom sve manje cenim filmove koji idu na taj šok efekat, pa i kada je dobro spakovano, kao ovde.

Isti je slucaj i kod mene. Sto sam stariji, sve vecu odbojnost imam prema sok efektima. Evo bas relativno skoro na TV uhvatio onaj francuski horor Martyrs. Nisam ga gledao kad se pojavio upravo zbog hajpa, ali sad eto nisam imao sta da radim, pa kao iz ciste radoznalosti ajd da pogledam. I priznajem da sam kriv sto sam odgledao do kraja, ali prosto sam naivno mislio da ce biti makar neki redeeming momenat u filmu. Na kraju sam samo pozeleo da se nad autorom izivljavam, kao on nad nama gledaocima..

• +1 4
Posted

ma dobro, taj francuz je smece, realno