kipo Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Bas taj scifi dio pljuju ovi sto su gledali. OK, sad moram pogledati
Pokojni Ruxin Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 ajde, ajde, interstellar jeste slab ali kamo sreće da imamo više takvih stvari (originalni sci-fi snimljen na ozbiljnoj skali). u tom duhu ja ovo evo već podržavam svojim skromnim ilegalnim downloadom.
makaronee Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 plavooki irac je zalicio na rahmetli vilijamsa r. savladao iz dva dela, vremenski slicnih dok je dozivljaj ispao prilicno asimetrican. prvi deo sam nameravao napustiti nekoliko puta, drugi se nekako lakse zakacio, mada me je nejednom pohadjala misao: da li bih gledao nesto, slicno romansirano, na slike iz zivota nasih krimosa? neko vece, srce jedne zime / sautet, 1992. ravelova kamerna muzika ovde radi kao katalizator neuroza, zabavno.
ObiW Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Knives out. Malo Agata Kristi, malo Hičkok. Američki gornji stalež vs. kućna pomoćnica, latino bekground. James Bond koji juri akcent južnjačkog gospodina kroz ceo film; taman ga stigne i savlada kad ono bum tras, pa onda aj juri ponovo. 3/5, može da se gleda.
roksi Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 ajrishmen mi postaje saga cetvrta ili vec peta noc za redom a stigla do 1:58:06... jos malo
alec harvey Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 https://www.imdb.com/title/tt9577852/?ref_=nv_sr_srsg_0 rolling thunder revue kad smo kod scorsesea, dilanova turneja iz sedamdeset i neke, album Desire, Zapanjen sam koliko je misirska baba imala na koncertu energie. Tada nije bilo video zapisa , pa je sve bilo u muzici i glasu i ovo je za mene bilo prilicno iznenadjenje...
ivy Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 mi sad gledali Ad Astra majko mila sta je ono..pa Sandara Bulok je sa sve svojim aparatom za gasenje pozara carica svemira i sf-a inace meni je Interstelar ok ali ovo je bas lose i nervira
Pokojni Ruxin Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 (edited) nije čak ni baš loše, još gore od toga - samo je dosadno pseudoduboki heart of darkness....in space! druga polovina filma se ne gleda nego se pregurava Edited December 7, 2019 by Pokojni Ruxin
kipo Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Neka, hvala. 5 hours ago, Pokojni Ruxin said: pseudoduboki heart of darkness....in space! Kako ovo jbt??
mustang Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) the irishman filmska poezija. nedostaju mi ovakvi filmovi proleteo... al neke scene i montaza su bas bas duhovite Edited December 8, 2019 by mustang
Pečorin Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 https://www.imdb.com/title/tt7670212/?ref_=nm_flmg_dr_1 ne znam kako da ocenim ovaj film
maheem Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 2 hours ago, Pečorin said: https://www.imdb.com/title/tt7670212/?ref_=nm_flmg_dr_1 ne znam kako da ocenim ovaj film Samo napiši je l ti bilo dobro tokom gledanja?
Recommended Posts