maheem Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Pogledao sinoć Jodorowsky's Dune. Ludo burazere. Neverovatan trip i kasnije oplakivanje nerealnog sna. Mada, sada je ok prilika da se napravi serija od tog materijala
Filozof manijak Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 @maheem Gde si gledao Dinu? Ja sam mislio da taj film nikad nije snimljen.
nisam ja Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 25 minutes ago, Filozof manijak said: @maheem Gde si gledao Dinu? Ja sam mislio da taj film nikad nije snimljen. Pa I jeste dokumentarac o filmu koji nikad nije snimljen.
Filozof manijak Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Moram to odgledati. Ja sam obožavalac Gigerovog dela, on je valjda radio sa Jodorowskim na tom filmu
Mil@n Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Kupio sam neki blu ray set sa 5 filmova o divljem zapadu. Večeras sam gledao How The West Was Won, odlična drama koja kroz 4 kolena porodice obrađuje 4 značajna dela Američke istorije. Film je odličan, ali zato kamera i fotografija... Snimano je u cinerama modu /3 35mm kamere koje uporedo bacaju sliku na zakrivljeno platno) što rezultujte nenormalno širokim kadrovima što je izeksploatisano maksimalno, ovo je bez dileme jedan od najlepših filmova koje sam ikad gledao, film bukvalno može da se gleda bez titla i zvuka, imalo bi se šta gledati. SPEKTAKL, pogotovu na 55". A sa obzirom da nisam dugo gledao ništa na blu ray-u, i sama slika je ludilo, možda ipak ima smisla uzimati diskove, definitivno ima razlike između ovoga i ripova od 15, 20+ GB koje uglavnom skidam, da ne pričam o manjim.
goofs Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Trazi na kioscima remux izdanja, to su BR kopije bez kompresije. Budu od 30 do 50GB.
Desmond Bojčinski Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Oči mi posvetlele, ali Irac odličan.
roksi Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 vec tri puta zaspala na irca - stigla do 1:24:10 - odradicu ga veceras... najverovatnije
kipo Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 (edited) Neko gledao ovaj Ad Astra? Pojavio se na kioscima ali gledam rivjuz, kazu ocajan, pa ne bih da bacim 2 sata. Edit: Sad tek pretragu, vidim isto misli i pppucanstvo Edited December 5, 2019 by kipo
Arkadija Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 (edited) Meni je Ad Astra negde u ravni lošosti sa Interstelarom, mada za nijansu bolji. Mislim da je to do toga što više volim Breda Pita, nego Metjua Mekonahija. Edited December 5, 2019 by Arkadija
goofs Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Ako neko misli da je Interstellar dojajan, ocel mu se svideti Ad Astra? Pitam za druga.
Mil@n Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Meni je AD astra bio ok jer sam ga gledao u bioskopu, i biću slobodan da kažem da mesec nije bolje prikazan nikad u istoriji filma, fotografija i kamera su fenomenalne, ima scena i sekvenci koji su raj za oči. Priča je malo kliše, ali sve u svemu bio sam zadovoljan viđenim, ipak sam pre svega scfi sucker pa sve ostalo.
Recommended Posts