November 25, 20195 yr Kakav je penis od filma Midsommar-45 min sam bio strpljiv i to je previše. Kako bih sa zadovoljstvom nahuškao nekog termintora na čitavu ekipu! Spoiler
November 25, 20195 yr First Reformed - mnogo religijskog palamuđenja za jednog hc ateistu, ne znam ni što sam ga gledao iskreno.
November 25, 20195 yr 28 minutes ago, Ras said: Kakav je penis od filma Midsommar-45 min sam bio strpljiv i to je previše. Kako bih sa zadovoljstvom nahuškao nekog termintora na čitavu ekipu! Reveal hidden contents hehe ja idem da gledam terminatora veceras!
November 25, 20195 yr Just now, roksi said: hehe ja idem da gledam terminatora veceras! Prenesi mu moje molbe.
November 25, 20195 yr 1 minute ago, Ras said: Prenesi mu moje molbe. hocu, sapnucu mu cim se ukaze prilika
November 25, 20195 yr First Reformed - mnogo religijskog palamuđenja za jednog hc ateistu, ne znam ni što sam ga gledao iskreno. Ti baš i nisi gledao film onda..
November 26, 20195 yr 14 hours ago, Ras said: Kakav je penis od filma Midsommar-45 min sam bio strpljiv i to je previše. Kako bih sa zadovoljstvom nahuškao nekog termintora na čitavu ekipu! Reveal hidden contents + 1 otprilike posle 45 minuta sam počela da se vrpoljim, a posle sata sam ubrzavala do kraja. Jebo film.
November 27, 20195 yr decko me vodio na dejt, gledali terminatora. romantika nije lose - predvidivo kako i dolikuje - nekoliko aspekata koji su mozda ipak preforsirali (mada se jos uvek dvoumim): Spoiler sve uloge autoriteta imaju zene. meni bilo overkill. plus ne znam da li je samo moja projekcija ali mi je zasmetalo sto je negativac 'the bad mexican', a Grace, spasiteljka, tipicna arijevka... hm - opet forsiranje stereotipa. sarah connor + arni:)
November 27, 20195 yr 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Veceras cu da ga zbindzujem.. Spremi 3 i po sata...