Ras Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Kakav je penis od filma Midsommar-45 min sam bio strpljiv i to je previše. Kako bih sa zadovoljstvom nahuškao nekog termintora na čitavu ekipu! Spoiler
Mil@n Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 First Reformed - mnogo religijskog palamuđenja za jednog hc ateistu, ne znam ni što sam ga gledao iskreno.
roksi Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 28 minutes ago, Ras said: Kakav je penis od filma Midsommar-45 min sam bio strpljiv i to je previše. Kako bih sa zadovoljstvom nahuškao nekog termintora na čitavu ekipu! Reveal hidden contents hehe ja idem da gledam terminatora veceras!
Ras Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Just now, roksi said: hehe ja idem da gledam terminatora veceras! Prenesi mu moje molbe.
roksi Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 1 minute ago, Ras said: Prenesi mu moje molbe. hocu, sapnucu mu cim se ukaze prilika
I*m with the pilots Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 First Reformed - mnogo religijskog palamuđenja za jednog hc ateistu, ne znam ni što sam ga gledao iskreno. Ti baš i nisi gledao film onda..
Arkadija Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 14 hours ago, Ras said: Kakav je penis od filma Midsommar-45 min sam bio strpljiv i to je previše. Kako bih sa zadovoljstvom nahuškao nekog termintora na čitavu ekipu! Reveal hidden contents + 1 otprilike posle 45 minuta sam počela da se vrpoljim, a posle sata sam ubrzavala do kraja. Jebo film.
roksi Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 decko me vodio na dejt, gledali terminatora. romantika nije lose - predvidivo kako i dolikuje - nekoliko aspekata koji su mozda ipak preforsirali (mada se jos uvek dvoumim): Spoiler sve uloge autoriteta imaju zene. meni bilo overkill. plus ne znam da li je samo moja projekcija ali mi je zasmetalo sto je negativac 'the bad mexican', a Grace, spasiteljka, tipicna arijevka... hm - opet forsiranje stereotipa. sarah connor + arni:)
Mil@n Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Veceras cu da ga zbindzujem.. Spremi 3 i po sata...
Recommended Posts