I*m with the pilots Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) Dobar je Chaser, a isto to sta pitas @Mil@n sam i ja primetila u vise filmova, uvek ima nekog nenamernog humora koji s' jedne strane ume da deluje kao da mu tu mesto nije, ili da je usiljen, ali bih rekla da je nesto i sto ide uz karakterizaciju likova. Prosle godine ili koje vec smo gledali Wailing (od istog rezisera, sad vidim) jedan lik u sali i ja smo se simultano smejali u tim neocekivano smesnim scenama koje su prosto pale kao s'neba, a film kao film nije uopste smesan. -- Ja sam pre neki dan bila na veoma dobrom "Bog postoji, ime mu je Petrunija" Teone Mitevske, posle koga su se Teona, njena sestra Labina koja je koproducent i jedna od glumica, kao i glavna glumica valjano ispricale sa nama u publici. Odavno nisam videla nekog tako punog energije, sa stavovima koje jasno verbalizuje i ko bas uziva da prica sa publikom. Snimih razgovor, mogu da okacim posle negde ako jos nekog zanima. Edited November 5, 2019 by I*m with the pilots
MocaVukotic Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Uh kad se samo setim labine u domu za vesanje...
ronin Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 2 hours ago, MocaVukotic said: Uh kad se samo setim labine u domu za vesanje... Nije realno da se setiš Labine jer nije ona igrala tamo...Ti misliš na Sinoličku Trpkovu
Filozof manijak Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Jel to glumica koja je igrala lik Azre?
MocaVukotic Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 (edited) U jbt... Gde bese igrala labina? Ah... Pre kise. Kako li sam to permutovao.. Krecana Edited November 6, 2019 by MocaVukotic
Frank Pembleton Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Pre nekoliko bio Dom za vešanje na TV i ja uzviknem Sinolička! ... Shiit has hit the fan...
Nikodije Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 (edited) 15 hours ago, Mil@n said: Korejski Chaser, rekoh da dam šansu tim Koreancima toliko hvaljenim. Film je svakako dobar i vredan gledana, uspeli su da u toki priče i iznenade koji put pred kraj /da ne vodim primere/, ono što mi nije jasno je da par komičnih momenata u filmu ne znam da li su namera režisera, ako jesu, svakako ne idu uz ovako brutalan film. Captive State - ne očekujte neki spektakularan sci fi, u stvari je buntovničo špijunska priča i to prosečna, vanzemunci se skoro pa nikako ne pojavljuju, vladaju iz senke. cuj "dao sansu" koreancima, a ljudi prave najbolje filmove vec 20 godina. moji neki favoriti na prvu loptu samaria yellow sea i saw the devil dream home tunnel train to busan bedevilled pieta sa posebnim naglaskom na yellow sea, koji je najbolji akcioni film svih vremena. Edited November 6, 2019 by Nikodije
Mil@n Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Nije da nisam gledao nijedan nikad, ali mi se čini da ih je nikad više no poslednjih godinu dve i bukvalno je svaki nenormalno nahvaljen u 99% slučajeva,
Mil@n Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Welcome to Marwen, zanimljiv pokušaj Zemekisa, tj zanimljiva izvedba po istinitoj priči koja sama po sebi nije možda ni dovoljno zanimljiva da bi zavrednela film. Karel je sjajan, kao i uvek u ozbiljnim ulogama. Vanredno sjajan. Sam film nekih 6.51/10.
Arkadija Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Train to Busan je jedan od najboljih filmova tog žanra (zombi filmovi) koji sam ikada odgeldala.
nisam ja Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 zvuči kao najbolji film koji nikad neću odgledati.
Frank Pembleton Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Welcome to Marwen, zanimljiv pokušaj Zemekisa, tj zanimljiva izvedba po istinitoj priči koja sama po sebi nije možda ni dovoljno zanimljiva da bi zavrednela film. Karel je sjajan, kao i uvek u ozbiljnim ulogama. Vanredno sjajan. Sam film nekih 6.51/10.U je Zemekis...Junak mladosti... [emoji6]Ja sam njega potpuno izgubio iz vida... ... Shiit has hit the fan...
Calavera Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 ja gledao mannovog insidera prvi put sinoc. meni to cak malo bolje od heata, proletese dva i po sata za tren.
Mil@n Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 Fractured. Da sam Vini sad bi, sa obzirom na kraj, oborio ceo film sa par pitanja, ali me mrzi... Solidan kraj, atmosfera filma poprilično depresivna i mučna, a još ni ja nisam bio najboljeg raspoloženja sinoć, pa mi ni sa te strane nije prijao. Nekako sam očekivao više, koliko vidim film je trendy.
Recommended Posts