Bujodrag Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 (edited) 4 hours ago, ultra plasticni said: Dobar je Joker samo je to ipak film za omladinu Pa filmovi sad i jesu za decu i omladinu. Mi matorci gledamo razvučene serijale. Sad kad neko odgleda The Wire, stiče osećaj ko pre sto godina ko je pročitao Rat i Mir. I ponos i ugled. Edited October 13, 2019 by Bujodrag
maheem Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Fatih Akin...mislim da nisam pogledao gadniji film od ovoga. Monstruozan kasting, monstruozan prikaz. Kakvi detektivi, kakve pičke materine. Idem da se operem sirćetom
Mil@n Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 El Camino je sranje. Prosto ne verujem da čovek koji je uradio BBad nije u stanju da smisli i napiše više od ovog u smislu bilo kakve drame, zapleta, interakcije likova ili uopšte, nadogradnje ili igranje sa karakterom Džesija Pinkmana. Bukvalno je napravio film od 2 sata od scena i "zapleta" koji realno sve zajedno ne treba da traju u normalnom filmu 10, 15 minuta. Da ne spojlujem, ali film je prazan, u njemu nema ništa.
Nikodije Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 metalhead odrastanje u islandskoj pustari uz tugu, pobunu i teski metal... vrlo dobar
ducca Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 On 12.10.2019. at 13:33, Pečorin said: The master +1 Film koji može da se gleda samo zbog briljiranja glumačke ekipe, perverzija.
pariah Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Odgledao odličan Šrederov film, za koga uopšte nisam znao da postoji. U top tri Šrederova, definitivno. Nick Nolte u ulozi života. https://www.imdb.com/title/tt0118564/
nezvanova Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 On 11.10.2019. at 11:13, Dankan Ajdaho said: Saće svi umobolnici da se maksiraju u Đokera i krenu da kolju redom. kaze nino da ipak nece... lijep film, tako kaze
Pokojni Ruxin Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 žoker je plitak i nedovoljno razvijen character study, ali solidan je đoakim
Pokojni Ruxin Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 On 10.10.2019. at 23:57, Weenie Pooh said: Film je dosta bolji nego što sam očekivao, iako nisam očekivao mnogo. ona tvoja vinica je najbolje opisala moje probleme sa žokerom. malo pre gledao, potpisujem uglavnom sve. Spoiler najveća korist što me podsetio koliko je nightcrawler fantastičan film i da treba da ga gledam opet. nije da su nešto direktno povezani, ali makar kao primer 6x uspelijeg anti-hero character study filma kojem čak i polazi za rukom da svoje teme istraži i razvije, a ne samo da kaže da je to stvar koja postoji.
Amos Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Vazno da ona ima oversized, fluffy SW merch, posto to nisu plitki filmovi i nista te ne nadzuju tokom scena..
Recommended Posts