braca Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Ma shvatam ja to, voz je ljudsko drustvo u malom, bogati napred, siromasni pozadi u stocne vagone i tako to, ali bas toliko silovanje fizike mi je zasmetalo. Mislim, ako se ne drzimo ni zakona fizike, onda je voz mogao i da poleti, ode na drugu planetu, zaroni u more...
MocaVukotic Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Pa mogao je... Film kao pojava, glupo mi da kazem umetnost, pociva upravo na suspenziji neverice. To s vozovima nije nista manje neverovatno nego kad u junaka sa 5 metara ispale 8000 metkova i nijedan ga ne pogodi, sto se desava u proseku u svakom drugom filmu. Kontekst odredjuje da li je to neverovatno ili nije.
braca Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Hm. Kontekst odredjuje, slazem se, ali promasiti nekog sa 8000 metkova je ipak fizicki moguce, iako neverovatno. Ovo sa vozom je nemoguce, jasno je svakom ko je igrao makar jednom snake u zivotu.
Bujodrag Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 21 hours ago, nisam ja said: ja samo da pozdravim činjenicu da je muziku radila ova boginja. Baš je lepa. A svira i čelo. Zvaću je u bend.
Milošica Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 (edited) Koji vam je najbolji Žoakimov film,ne računajuči Gladijatora i Džokera(pošto sam samo ta dva gledao)? Edited October 10, 2019 by Milošica
ToniAdams Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Nepopularni inherent vice mi je super, jedino valjda meni.
ToniAdams Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 3 hours ago, braca said: Snowpiercer je uvreda za mozak. Pokidao je zakone fizike. Voleo bih da mi neko objasni kako je fizicki moguce da jedan jedini voz napravi U-turn i da prednji vagoni idu uporedo sa zadnjim dovoljno dugo da oni mogu da se sibaju i pucaju jedni na druge (scena traje par minuta). Moze i da nacrta. A to je još i najmanji problem od sviju
ToniAdams Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Jel može neko da proceni oće li nolo đoker za 2 nedelje još igrati u bgd?
nisam ja Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 4 minutes ago, ToniAdams said: Jel može neko da proceni oće li nolo đoker za 2 nedelje još igrati u bgd? Holivud igra od početka avgusta. Ne vidim zašto bi žokera zavrnuli posle nepune 3 nedelje.
ToniAdams Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 e kul. ma nemam pojma kako kod nas uopste to planiraju.
Jimmy Kowalski Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 (edited) 49 minutes ago, ToniAdams said: Nepopularni inherent vice mi je super, jedino valjda meni. Nisi jedini, i meni je bio super.. edit: A za Jokera, ja kad sam bio u nedelju sve projekcije su bile dupke pune. A i za ovu nedelju cujem da je poseta odlicna. Igrace u bioskopima sigurno do kraja oktobra.. Edited October 10, 2019 by Jimmy Kowalski
ToniAdams Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 uz par nekih zamerki, stvarno pristojna neonoar zajebancija. plus on tu kida. sto bi rekli, ko da se stvarno drogiro.
Recommended Posts