broker Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Upravo sam odgledao RAMBO LAST BLOOD. Ja nisam ustanju da pisem recenzije kakve pise kolega Dimitrije, koje su pune slozenih recenica i egzoticnih reci, te ce moja recenzija biti drugcija, bicu jednostavan i direktan. Jako sam ZADOVOLJAN! Film je ODLICAN! U moru marvelofih pg sjw politickih korektnih sterilnih akcionih filmova videti jedan ovakav staromodni akcioni film koji je i dobro reziran i brutalan je pravo osvezenje i praznik za sva cula. Film je dobar, brutalan, gura svoj stav i nepravi nikakve kompromise. Prica je jednostavna: Zlikovci naude osobi koja je bliska Rambu. BIG MISTAKE! Rambo krece u totalnu osvetu, krece zlikovcima da JEBE KEVU,JEBE KEVU,JEBE KEVU, malo napravi pauzu da popusi cigaretu a onda im totalno IZJEBE KEVU. Ovaj film je vecina kriticara popljuvala, e pa kriticari NEMATE POJMA! Svim obozavateljima Ramba preporucujem da ga pogledaju u bioskopu.
Ras Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Ha ha, pa trejler je ukazivao baš na ovo što piše @broker. Unapred se radujem i mislim da je vreme da posetim i bioskop u Rakovici.
ToniAdams Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 a inace si bio u fazonu da je kakva pitka komendija sa elementima romanse po sredi. overim ga za vikend.
LeBron Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Veceras u bioskopu gledao Jokera Odavno neki film nije na mene ostavio jaci i bolji utisak, sto se glume tice mislim da je Oskar za glavnu musku ulogu vec resen, Joakin iskidao
Tsai Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 i ja gledao tja. Joakin izdominirao brutalno, De Niro konacno uloga u kojoj se ne bechi i ne mashe prstom iskrivljen, ostalo meshavina taksiste i networka...
pariah Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 (edited) Za svakoga ko obožava Jokera- i još više Phoenix-a. Jedna crtica u intervju me je oduševila- koliko mu je neprijatno bilo kada je Kimmel pokazao jedan outake iz filma. Lakše bi mu bilo da mu je procurila seks tejp nego ovo. Toliko je uneo sebe u ulogu. Malo je ovakvih glumaca. Posle penzionisanja D Day- Lewisa, Phoenix mi postaje najomiljeniji od svih. 8:20. Edited October 9, 2019 by pariah
Nikodije Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 (edited) skin vrlo dobar. relativno tipicna skinhead prica o grehu i pokajanju, ali po istinitim dogadjajima, pa je utoliko zanimljivije. dzejmi pokidao. Edited October 9, 2019 by Nikodije
nisam ja Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 ja samo da pozdravim činjenicu da je muziku radila ova boginja.
3opge Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 6 hours ago, Nikodije said: skin vrlo dobar. relativno tipicna skinhead prica o grehu i pokajanju, ali po istinitim dogadjajima, pa je utoliko zanimljivije. dzejmi pokidao. dobar film, pogledao ga neki dan, debela mama je takodje dobro odigrala.
Recommended Posts