October 8, 20195 yr Upravo sam odgledao RAMBO LAST BLOOD. Ja nisam ustanju da pisem recenzije kakve pise kolega Dimitrije, koje su pune slozenih recenica i egzoticnih reci, te ce moja recenzija biti drugcija, bicu jednostavan i direktan. Jako sam ZADOVOLJAN! Film je ODLICAN! U moru marvelofih pg sjw politickih korektnih sterilnih akcionih filmova videti jedan ovakav staromodni akcioni film koji je i dobro reziran i brutalan je pravo osvezenje i praznik za sva cula. Film je dobar, brutalan, gura svoj stav i nepravi nikakve kompromise. Prica je jednostavna: Zlikovci naude osobi koja je bliska Rambu. BIG MISTAKE! Rambo krece u totalnu osvetu, krece zlikovcima da JEBE KEVU,JEBE KEVU,JEBE KEVU, malo napravi pauzu da popusi cigaretu a onda im totalno IZJEBE KEVU. Ovaj film je vecina kriticara popljuvala, e pa kriticari NEMATE POJMA! Svim obozavateljima Ramba preporucujem da ga pogledaju u bioskopu.
October 8, 20195 yr Ha ha, pa trejler je ukazivao baš na ovo što piše @broker. Unapred se radujem i mislim da je vreme da posetim i bioskop u Rakovici.
October 8, 20195 yr a inace si bio u fazonu da je kakva pitka komendija sa elementima romanse po sredi. overim ga za vikend.
October 8, 20195 yr Veceras u bioskopu gledao Jokera Odavno neki film nije na mene ostavio jaci i bolji utisak, sto se glume tice mislim da je Oskar za glavnu musku ulogu vec resen, Joakin iskidao
October 9, 20195 yr i ja gledao tja. Joakin izdominirao brutalno, De Niro konacno uloga u kojoj se ne bechi i ne mashe prstom iskrivljen, ostalo meshavina taksiste i networka...
October 9, 20195 yr Za svakoga ko obožava Jokera- i još više Phoenix-a. Jedna crtica u intervju me je oduševila- koliko mu je neprijatno bilo kada je Kimmel pokazao jedan outake iz filma. Lakše bi mu bilo da mu je procurila seks tejp nego ovo. Toliko je uneo sebe u ulogu. Malo je ovakvih glumaca. Posle penzionisanja D Day- Lewisa, Phoenix mi postaje najomiljeniji od svih. 8:20. Edited October 9, 20195 yr by pariah
October 9, 20195 yr skin vrlo dobar. relativno tipicna skinhead prica o grehu i pokajanju, ali po istinitim dogadjajima, pa je utoliko zanimljivije. dzejmi pokidao. Edited October 9, 20195 yr by Nikodije
October 9, 20195 yr 6 hours ago, Nikodije said: skin vrlo dobar. relativno tipicna skinhead prica o grehu i pokajanju, ali po istinitim dogadjajima, pa je utoliko zanimljivije. dzejmi pokidao. dobar film, pogledao ga neki dan, debela mama je takodje dobro odigrala.