mustang Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 22 minutes ago, Host said: @mustanz Sorry to Bother You dobra ekipa ...thx
precog Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 11 hours ago, Host said: @mustanz Sorry to Bother You
Amos Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Gledao ja. Odlican 5, čika Joakin pokidao. Publika tapšala.
bey Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 uželela sam se žena koje vitlaju mačem pa odgledah the woman knight of mirror lake nije loš, sve u svemu, ali nisam baš zadovolj(e)na. prvih i poslednjih pola sata akcija, drama između. priča je zapravo interesantna - o prvoj ženi revolucionarki u kini, feministkinji i pesnikinji qui jin. poučna je i dirljiva, ali taj biografski pristup nekako ne korelira sa scenama borbe (inače vrlo dobre!) koje ipak imaju primese fantastičnog. a ja em trenutno nisam u raspoloženju za stvarnost, em mi se gledalo nešto dinamično, tako da mi je akcioni deo bio super, a dramski višak (što ne znači da bi loše funkcionisao sam za sebe u nekom drugom raspoloženju). nastavljam quest sa reign of assassins i radujem se michelle yeoh.
pariah Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 On 5.10.2019. at 7:10, Mos said: Gledao ja. Odlican 5, čika Joakin pokidao. Publika tapšala. "Č I K A" je F A N T A S T I Č A N! Strašno...
mustang Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 trebalo bih sutra da idem...uzbudjena sam sam da vidim kako su uspeli drustvo da preslikaju. bas zivimo u vrlo komleksnom sistemu, gde je volja skoro pa paralizovana.
Amos Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Iskidao i blagajne. Rekordna zarada za prvi vikend u oktobru i 9.1 ocena na IMDB-u. Placeni Diznijevi kriticari mogu da ga duvaju.
Desmond Bojčinski Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Odličan Džoker. Ima prostora za dobre nastavke.
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) Nema to veze sa Diznijem, uvek se jedan procenat kriticara folirantski gnusa kada se u filmu bad guy prikaze makar malo kompleksnije, pa nam njegove radnje izazovu simpatije. Ono sto se meni svidja kod Jokera sto nema mnogo veze sa stripom (za koji ja inace ne marim mnogo), vec svoje uzore ima u filmovima Scorsese, Lumeta i jos nekih autora iz 70-ih i 80-ih godina. A opet, film je zapravo vrlo aktuelan, kako u Americi, tako i u ostalim drustvima danas. Koliko me raspadnuti Gotam (odnosno Njujork 80-ih) podseca na danasnji Beograd. Kako bi nam dobro dosao jedan Dzoker da digne revoluciju na ulici.. Joaquin zaista pokidao, zaronio je duboko i izvukao dzokera iz rukava kojeg cemo pamtiti zauvek.. Edited October 6, 2019 by Jimmy Kowalski
herzika Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Midsommar (2019) poduze traje ali meni nije bio dosadan ni malo.8.5. preporuka
Desmond Bojčinski Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 On 5.10.2019. at 7:10, Mos said: čika Joakin pokidao +1 Posle Hita mislio sam da nijedan neće prismrdeti ulozi Šalača ali ovaj je odličan.
Calavera Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 parazit je do jaja, mada je u meni i snowpiercer onomad izazvao 1 talas odusevljenja bacicu pogled i na onaj burning sto ste ga spominjali...
Recommended Posts