Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
On 7.9.2019. at 19:11, Ajant23 said:

Tu je i odlična De la Iglesijina verzija istog filma Perfectos desconocidos (2017)...

On 7.9.2019. at 9:08, zakintos said:

La grande bouffe (1973)

prijatno!

Odgledao.

Još neki sličan?

Posted

Da se pridruzim pohvalama za korejski Parasite,jedan od boljih u ovoj tmurnoj godini 

Posted
On 9.9.2019. at 22:44, roksi said:

stvarno?? ma daj... zezas. zbog cega tacno bi ga svrstao u remek delo? najiskrenije, meni skroz promice. 

Već sam iskucao čaršaf od pola strane u vezi tog filma, potražiću pa ću kopirati, mrzi me ponovo da kuckam.

Posted
2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Već sam iskucao čaršaf od pola strane u vezi tog filma, potražiću pa ću kopirati, mrzi me ponovo da kuckam.

wow, znaci bas je ostavio dojam na tebe... okej, bice zanimljivo cuti/procitati tvoju perspektivu na isti - jer zanima me sta sam to mogla da izvucem iz njega a nisam:)) bez zezanja.

Posted
On 20.8.2019. at 14:38, jorma shparga said:

Meni Memories of Murder i dalje najbolji film iz J.Koreje ali ovo je skroz dobro

Parasite

+ 1 Memories je kult a parazit je okej ali ne zaslužuje ovoliko nagrada i hajpa.

Posted

MV5BMjE1MTk5NDQ5Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwODUx

... odavno nisam odgledao nesto prema cemu ne mogu da se odredim u smislu da je dobro ili lose izvedeno.

Dijalozi katastrofalni, svi iz jedne glave, motivi likova nejasni i neuverljivi, film razudjen i spor - i sve od navedenog moze da bude i mana i kvalitet ovog uratka. Gledao do kraja, uz dobru tenziju, bas zato sto je sporo.

Posted

Nema brt, mada ima sex na samom pocetku sa sasvim solidnom gospojicom i gospodinom

Posted

gledo americku kopiju old boja, ne znam sta mi je to trebalo

Posted (edited)

Pa ima ok riba. Al i pored toga je bulja. Generalno mi je spajk li prilično precenjena pojava, al ovo je baš jako loše.

A zapravo sam video da se pominju koreanci na prošlim stranama pa sam razmišljao šta još nisam gledao pa mi pao na pamet oldboj kog sam gledo ali ne i američku kopiju.

Edited by ToniAdams
Posted

Koliko je meni taj korejski Oldboy precenjen, verovatno najprecenjeniji film u poslednjih 20 godina..

Posted

Overio Green Book malopre, dugo nisam uspeo da izdvojim vreme. Sjajno. :laugh: Humor nivoa Sopranosa, odlicna gluma i scenario. 

Posted

It Chapter 2. Gospodebože.

Nije da sam imao neka visoka očekivanja, ali prvi deo je bio makar okej. Ništa epohalno, ali mogli su ga usrati straobalno, a nisu, meni dovoljno. Drugi deo je zato... majko božija.

Maštam o tome da otmem i zatočim scenaristu i režisera u neku malu odaju samo sa jednim vratima, bez prozora. Dok sede tamo vezani za stolice i dok se uspaničeno domunđavaju ko ih je oteo, šta žele s njima, vrata prostorije se lagano otvaraju i unutra ulazi osoba sa podebelom sveskom. Ova dvojica ne znaju ko je to, i onako vezani počinju da preklinju pridošlicu da ih odveže i oslobodi.

Jer oni ne znaju da je to Weenie.

Posted

Previse su ga razvukli i poslednjih 45 min postane naporan, ali meni je ipak bio podnosljivo zabavan. 

Ne vidim da je nesto specijalno losiji od prvog dela, manje-vise ista glupava cgi popcorn zabava, samo malo pojacana vecim budzetom i jacim glumackim imenima.

6.5/10 i jedan i drugi :fantom: