Reaktor Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 On 20.8.2019. at 14:38, jorma shparga said: Meni Memories of Murder i dalje najbolji film iz J.Koreje ali ovo je skroz dobro : Parasite Hvala za preporuku, odličan je Parazit.
roksi Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 'mother' na netfliksu - neuspeli pokusaj metafore za kafkaesque pricu. mada je i to prevelik kompliment za ovo sranje od filma.
James Marshall Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Pa šta ja znam, ako se gleda bez previše učitavanja, referenci, čitanja u ključu, drugi dio još i može da vozi, ali realno je pretenciozno, jer pokušava da ispriča tu neku veću priču, a tu fejluje. Plus mi nešto ni glumci nisu prodali robu ko što treba.
roksi Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 @James Marshallne znam, mene je jos prvi deo i nekako uvlacio u celu pricu a posle je otislo u nezaustavljiv sunovrat - i jedino kako sam mogla da se postavim prema tome je kao metafori. jasno da to nije neminovno lose (naprotiv, inicijalno je imalo potencijala) ali je generalno realizacija istog krajne slabasno + neubedljivo artikulisana. e sad, da li je do glumaca ili rezije (verovatno mix), pitanje je - ali u svakom slucaju a huuge fail in my book.
James Marshall Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Slažemo se, osnov filma je u toj metafori, a ona je traljava, vidi se malo zanata režiserskog, ali nekako loše radi. Kažem, jedini dio gdje sam donekle mogao da uživam u filmu je taj vizuelni aspekt u drugom dijelu
roksi Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 (edited) 9 minutes ago, James Marshall said: Slažemo se, osnov filma je u toj metafori, a ona je traljava, vidi se malo zanata režiserskog, ali nekako loše radi. Kažem, jedini dio gdje sam donekle mogao da uživam u filmu je taj vizuelni aspekt u drugom dijelu e to - traljavo is a keyword. dobar opis. e: pravopis na svim jezicima mi je krajnje diskutabilan. ups. Edited September 6, 2019 by roksi
Giggsy Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 (edited) https://www.imdb.com/title/tt4901306/ Mislim da je ovde neko predlozio pre izvesnog vremena, pa sam skinuo i tek sad odgledao, da vidim nesto i van kosarke. Bas, bas po mom ukusu. Skoro sve u kuci ovog para i fin obrt na kraju. Ko god ima nesto slicno, neka predlozi Edited September 7, 2019 by Giggsy
zakintos Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 hour ago, Giggsy said: https://www.imdb.com/title/tt4901306/ Mislim da je ovde neko predlozio pre izvesnog vremena, pa sam skinuo i tek sad odgledao, da vidim nesto i van kosarke. Bas, bas po mom ukusu. Skoro sve u kuci ovog para i fin obrt na kraju. Ko god ima nesto slicno, neka predlozi La grande bouffe (1973) prijatno!
Ajant23 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Tu je i odlična De la Iglesijina verzija istog filma Perfectos desconocidos (2017)...
Dankan Ajdaho Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 On 6.9.2019. at 12:51, roksi said: 'mother' na netfliksu - neuspeli pokusaj metafore za kafkaesque pricu. mada je i to prevelik kompliment za ovo sranje od filma. Jedno istinsko remek delo.
pariah Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Reprizirao. Odličan! Ima i knjiga- mislim da je prvi put prevedena kod nas.
ultra plasticni Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 On 31.8.2019. at 12:37, Host said: Nema riba. Ima jedna
roksi Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 On 8.9.2019. at 7:47, Dankan Ajdaho said: Jedno istinsko remek delo. stvarno?? ma daj... zezas. zbog cega tacno bi ga svrstao u remek delo? najiskrenije, meni skroz promice.
van_Dyke Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 https://m.imdb.com/title/tt6908274/ gledao neko?
Recommended Posts