Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
On 20.8.2019. at 14:38, jorma shparga said:

Meni Memories of Murder i dalje najbolji film iz J.Koreje ali ovo je skroz dobro

Parasite

Hvala za preporuku, odličan je Parazit.

Posted

'mother' na netfliksu - neuspeli pokusaj metafore za kafkaesque pricu. mada je i to prevelik kompliment za ovo sranje od filma. 

Posted

Pa šta ja znam, ako se gleda bez previše učitavanja, referenci, čitanja u ključu, drugi dio još i može da vozi, ali realno je pretenciozno, jer pokušava da ispriča tu neku veću priču, a tu fejluje. Plus mi nešto ni glumci nisu prodali robu ko što treba. 

Posted

@James Marshallne znam, mene je jos prvi deo i nekako uvlacio u celu pricu a posle je otislo u nezaustavljiv sunovrat - i jedino kako sam mogla da se postavim prema tome je kao metafori. jasno da to nije neminovno lose (naprotiv, inicijalno je imalo potencijala) ali je generalno realizacija istog krajne slabasno + neubedljivo artikulisana. e sad, da li je do glumaca ili rezije (verovatno mix), pitanje je - ali u svakom slucaju a huuge fail in my book.

Posted

Slažemo se, osnov filma je u toj metafori, a ona je traljava, vidi se malo zanata režiserskog, ali nekako loše radi. Kažem, jedini dio gdje sam donekle mogao da uživam u filmu je taj vizuelni aspekt u drugom dijelu

Posted (edited)
9 minutes ago, James Marshall said:

Slažemo se, osnov filma je u toj metafori, a ona je traljava, vidi se malo zanata režiserskog, ali nekako loše radi. Kažem, jedini dio gdje sam donekle mogao da uživam u filmu je taj vizuelni aspekt u drugom dijelu

e to - traljavo is a keyword. dobar opis.

e: pravopis na svim jezicima mi je krajnje diskutabilan. ups.

Edited by roksi
Posted (edited)

https://www.imdb.com/title/tt4901306/

Mislim da je ovde neko predlozio pre izvesnog vremena, pa sam skinuo i tek sad odgledao, da vidim nesto i van kosarke. Bas, bas po mom ukusu. Skoro sve u kuci ovog para i fin obrt na kraju. 

Ko god ima nesto slicno, neka predlozi

Edited by Giggsy
Posted
1 hour ago, Giggsy said:

https://www.imdb.com/title/tt4901306/

Mislim da je ovde neko predlozio pre izvesnog vremena, pa sam skinuo i tek sad odgledao, da vidim nesto i van kosarke. Bas, bas po mom ukusu. Skoro sve u kuci ovog para i fin obrt na kraju. 

Ko god ima nesto slicno, neka predlozi

La grande bouffe (1973)

prijatno!

Posted
On 6.9.2019. at 12:51, roksi said:

'mother' na netfliksu - neuspeli pokusaj metafore za kafkaesque pricu. mada je i to prevelik kompliment za ovo sranje od filma. 

Jedno istinsko remek delo.

Posted

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.thumb.jpg.723f85568f774bf80b7435aa35d4ac5f.jpg

Reprizirao. Odličan!

Ima i knjiga- mislim da je prvi put prevedena kod nas.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.thumb.jpg.3b58a99941643aaed1ed78c285d3a660.jpg

Posted
On 31.8.2019. at 12:37, Host said:

Nema riba.

Ima jedna :sad:

Posted
On 8.9.2019. at 7:47, Dankan Ajdaho said:

Jedno istinsko remek delo.

stvarno?? ma daj... zezas. zbog cega tacno bi ga svrstao u remek delo? najiskrenije, meni skroz promice.