Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Kakva su ti prva dva?Meni okej,a treći jeste sranje.

Posted

nisi mene pitao al da odgovorim :D ...

prvi bio odlican drugi prekinula na pola ...previse je to pucanja i akcije

Posted

Pogledao Wild i pojedoh se sto nisam prije. Ocekivao nezanimljivu plavusicu u nivelisanju polova prema odlicnom Into the wild, ali film je bas, bas dobar. Cak se fino naslanja na ovaj prvi. Mir, iscjeljenje.

Posted

dolor y gloria

stilski vrlo almodovarovski (štrafte u skoro svakom kadru <3), ali čini se da pedro više nema šta da kaže i da je mnogo uplašen.

+ sinoć na makedox kratki dokumentarni o bandi skopskih penzionera koji svakodnevno posećuju sve moguće kulturne događaje u gradu na kojima ima hrane i pića, neki od njih više od 20 godina (jedan od njih ima bibilioteku od 3500 knjiga koje je sakupio sa raznoraznih promocija). blesavo, ali u suštini jedna socijalna priča.

Posted

:) da, organizovani su i svakodnevno komuniciraju dojavljajući gde se nešto dešava

autorka kaže da joj je bilo potrebno dosta vremena da je puste da uđe u njihov svet

Posted
7 minutes ago, beyoncé said:

pojasni, ne pratim DP :)

Ne mogu pronaci a ne sjecam se kako se zove epizoda gdje oni idu bas tako po otvaranjima kulturnih manifestacija da jedu i piju besplatno :)

Posted

:)

ono što je meni bilo novo je da su neki od tih ljudi koje svi viđamo po raznim događajima tako umreženi

ova devojka je prethodno radila nešto slično sa nekom grupom u pragu

Posted (edited)

Dojaja recenzija, sve što nismo znali pre gledanja filma.

Edited by ToniAdams
Posted

Naravno da je on, nego mu precog udeljuje kompliment da je lep ko lepši pol...