Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

On 17. 3. 2013. at 21:51, gagorder said:
sto je los linkoln ...linearan, staromodan, dosadan.
meni sasvim solidan - linearan, staromodan i - uprkos ili zahvaljujuci tome - zanimljiv.ne secam se ko je preporucivao, hvala mu - tek sad pogledala Hodejegerne - odlicna zabava.kao i The Guard - mozda samo za nijansu manje.
  • Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

The Prestige (2006)prestige_2006_poster.jpgzanimljiv obračun dva čoveka. iznervirao me na kraju sa sci-fi momentom koji me je malo zbunio i naterao na razmišljanje al i to mu ide u prilog. nisam znao da je Zorge glumio Teslu :lol: super film.
MV5BMTQ3NzYyMzUzNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI1MjQzMQ@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_.jpghttp://www.imdb.com/title/tt0390808/Dobar, klasični francuski krimić, sviđa mi se atmosfera u tim filmovima.

Edited by Jose Raul Capablanca

Safety not guaranteed. Fin filmic.

zapravo poslednja bese kisa ledena,to se pise, al' se MV5BMjIyMjIyMTQ3NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjkzMDkxNw@@._V1_SY317_CR175,0,214,317_.jpgpamti.příliš hlučná samota, samo sa ugasenim svetlom.

Kon Tikifin awateristički film, meni bolji od onog Brus Lee-jevog
Reveal hidden contents

Kad si smoren/tužan/depresivan/ružan, najbolja komedija svih vremena...lubic.jpgSigurno je dosad već moralo biti ovde kačeno, ali nikad dosta preporuke za najjačeg antioksidanta celuloidne trake.

Flight (2012) -Slabo i neubedljivo... Mnogo lutanja i već viđenoRecimo: 5.7/10

On 21. 3. 2013. at 12:01, zakintos said:
Flight (2012) -Slabo i neubedljivo... Mnogo lutanja i već viđenoRecimo: 5.7/10
ostace mi upamcen po opasnoj pi**i na samom pocetku filma. kakva gradja, kakva riba...bruka, bruka!
  On 21. 3. 2013. at 20:04, mustang said:
ostace mi upamcen po opasnoj pi**i na samom pocetku filma. kakva gradja, kakva riba...bruka, bruka!
e, da znas. i ja sam se cudila, savrsena.ne znam kako sam propustila, tek sad pogledala children of men. fllmcina.
  On 21. 3. 2013. at 20:10, Aleksija said:
ne znam kako sam propustila, tek sad pogledala children of men. fllmcina.
jbte meni se taj film nikako nije dopao, ono smorio me. sta ti se tu dopalo, bez zajebancije, iskreno me zanima?

Odgledah neko veče Ruby Sparks!!!SPOILER ALERT!!!

Reveal hidden contents

Edited by 3opge

bas si ga prepricao skroz :(

Nisam skroz, samo kraj. :(