June 24Jun 24 Wes Anderson je odlepio odavno, ja to njegovo izivljavanje ne mogu da smislim. Edited June 24Jun 24 by 3opge
June 26Jun 26 Ne procenjujem kinematografski, ali sva sam se ojadila gledajućiIMDbStraw (2025) ⭐ 6.5 | Drama, Thriller1h 45m | TV-MA
June 29Jun 29 Ko voli ratne filmove po hladnim morima WWII... Film odlicno pocinje, lepo se razvija i onda staje odjednom, maltene kao da je prva epizoda serijala. Steta, cini se da je moglo bolje.IMDbThe Arctic Convoy (2023) ⭐ 6.5 | Action, Drama, History1h 48m | 15
Saturday at 02:194 days Gledao sam onaj bromance što ste preporučivali - All of us strangersPosle svih žena koje su preplavile kinematografiju , žene snajperisti,žene se nekome svete ,žene i njihova seksualna buđenja,žene isteruju đavola ,žene ninje ,uvek spremne žene....baš mi je dobro legla jedna prava muška pričaŽalim gosođe Adrew Scott je fucking gay Edited Saturday at 02:244 days by Fakundo Sava
Saturday at 11:443 days Retko gledam filmove ponovo osim ako su mi baš top tier no to češće radim lately jer sam dosta filmova kupio na 4k diskovima.Danas sam gledao Thelma And Louise od koga se nisam sećao apsolutno ništa osim kraja.I kakav film... Kakav film. Ridley ima dosta dobrih i odličnih filmova i solidan broj promašaja ali ne znam da li ima film sa više "duše" u sebi od ovog (gledao sam mu barem 90% opusa). U smislu nekog njegove režiserske zaostavštine ovaj mu vredi barem kao četvrtina kojekakvih "akcija" koje je snimio.
Sunday at 02:193 days F1solidna holivudska sportska akcija sa malo humora i romantike. dobio sam ocekivano, nije bilo dosadno. ja zadovoljan.
6 hours ago6 hr Volim kad se iznenadim pozitivno. Ceo film neka teskoba i nekako verno prenesen osecaj iste.Od mene 7-7.5
4 hours ago4 hr On 6. 7. 2025. at 4:19, banecare1 said:F1solidna holivudska sportska akcija sa malo humora i romantike. dobio sam ocekivano, nije bilo dosadno. ja zadovoljan.Koliko ima Keri Kondon? Gledao bih zbog nje, ali ne ako se pojavljuje u tipa tri scene.Inače, is it just me ili je ona Anora najiritantniji lik u istoriji filma i kako je nešto onoliko retardirano uspelo da dobije Oskara?