Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Wes Anderson je odlepio odavno, ja to njegovo izivljavanje ne mogu da smislim.

Edited by 3opge

• Replies 22.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

Asteroid City je bio baš baš wacko

Ne procenjujem kinematografski, ali sva sam se ojadila gledajući

IMDb
No image preview

Straw (2025) 6.5 | Drama, Thriller

1h 45m | TV-MA

Ko voli ratne filmove po hladnim morima WWII... Film odlicno pocinje, lepo se razvija i onda staje odjednom, maltene kao da je prva epizoda serijala. Steta, cini se da je moglo bolje.

IMDb
No image preview

The Arctic Convoy (2023) 6.5 | Action, Drama, History

1h 48m | 15

Gledao sam onaj bromance što ste preporučivali - All of us strangers

Posle svih žena koje su preplavile kinematografiju , žene snajperisti,žene se nekome svete ,žene i njihova seksualna buđenja,žene isteruju đavola ,žene ninje ,uvek spremne žene....

baš mi je dobro legla jedna prava muška priča

Žalim gosođe Adrew Scott je fucking gay

Edited by Fakundo Sava

Retko gledam filmove ponovo osim ako su mi baš top tier no to češće radim lately jer sam dosta filmova kupio na 4k diskovima.

Danas sam gledao Thelma And Louise od koga se nisam sećao apsolutno ništa osim kraja.

I kakav film... Kakav film.

Ridley ima dosta dobrih i odličnih filmova i solidan broj promašaja ali ne znam da li ima film sa više "duše" u sebi od ovog (gledao sam mu barem 90% opusa). U smislu nekog njegove režiserske zaostavštine ovaj mu vredi barem kao četvrtina kojekakvih "akcija" koje je snimio.

F1

solidna holivudska sportska akcija sa malo humora i romantike. dobio sam ocekivano, nije bilo dosadno. ja zadovoljan.

Wechat-IMG9016.jpg

Wechat-IMG9017.jpg

Hidden Blade. Dobar film, pravi dragulj, vizuelno caroban.

HiddenBlade_OfficialStillimage_WellGoUSA

719652_392183_800_auto_jpg.jpg

MV5BNjcxZjdkNmYtYWM1Yi00YWQ0LWFkZDEtMmIzNDVlMzVmZjY0XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Volim kad se iznenadim pozitivno.

Ceo film neka teskoba i nekako verno prenesen osecaj iste.

Od mene 7-7.5

On 6. 7. 2025. at 4:19, banecare1 said:

F1

solidna holivudska sportska akcija sa malo humora i romantike. dobio sam ocekivano, nije bilo dosadno. ja zadovoljan.

Koliko ima Keri Kondon? Gledao bih zbog nje, ali ne ako se pojavljuje u tipa tri scene.

Inače, is it just me ili je ona Anora najiritantniji lik u istoriji filma i kako je nešto onoliko retardirano uspelo da dobije Oskara? blink

@Halvard ima je dosta, mozda i najvise posle glavnog junaka.