Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

6 hours ago, Sludge Factory said:

Otprilike glavni lik zasluzuje sudbinu kakva ga na kraju zadesi

Spoiler

Rekao bih da je u pitanju voljno prihvatanje metoda izbavljenja od anksioznosti i svjetskeboli

putem postojanih transfiguracija, igrajući s ove i one strane svesti.

Alma je posrednik tih putovanja, usput očigledno rešavajući svoje zadatke,

afirmacija primitivne želje za kontrolom, npr.

Donekle napor da film pogledam u celini i celosti dolazi od prepoznavanja određenih

šablona ponašanja kod gosn. Krojača (Šivača) Nadrkanca Vudkoka,

prezime svakako nije slučajno, ukoliko ga se slobodno smesti u kontekst slenga.

Da, zvuk! Zvuk je raskošan. Scena novogodišnjeg bala je i u tom sonornom aspektu

sigurno u samom vrhu od onog što sam video i čuo u kinu uopšte - ovaj film zavređuje repete

u bioskopu ili bar na većem platnu.

• Replies 22.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

1 minute ago, makaronee said:

Spoiler

Rekao bih da je u pitanju voljno prihvatanje metoda izbavljenja od anksioznosti i svjetskeboli

putem postojanih transfiguracija, igrajući s ove i one strane svesti.

Alma je posrednik tih putovanja, usput očigledno rešavajući svoje zadatke,

afirmacija primitivne želje za kontrolom, npr.

Donekle napor da film pogledam u celini i celosti dolazi od prepoznavanja određenih

šablona ponašanja kod gosn. Krojača (Šivača) Nadrkanca Vudkoka,

prezime svakako nije slučajno, ukoliko ga se slobodno smesti u kontekst slenga.

Da, zvuk! Zvuk je raskošan. Scena novogodišnjeg bala je i u tom sonornom aspektu

sigurno u samom vrhu od onog što sam video i čuo u kinu uopšte - ovaj film zavređuje repete

u bioskopu ili bar na većem platnu.

U pravu si, moze razresenje i tako da se posmatra. I slazem se za ime. Moram ponovo da gledam, jeste film tog tipa, da treba da se gleda vise puta, kao i svi PTA uostalom.

I naravno da nije dobio oskara za zvuk, dobio je za kostim, sto je onako bas na prvu loptu.

@pt 2.0 Oprosti na tagovanju ali ostala si dužna utisak za film. D Šalim se, naravno ali ova dva tipa sa nekoliko pretprošlih postova o Fantomskoj Niti su super. Pozz

Edited by pariah

kad naletis na draguljiR5TtaldgQWaNA1qhEduedUroBNOGA_original.jpg

On 1. 6. 2025. at 15:22, Stela said:

Bacio me u studentske dane i razmisljanje o bivsim cimerkama i dogodovstinama raznim )

giphy.gif