Wednesday at 06:272 days 6 hours ago, Sludge Factory said:Otprilike glavni lik zasluzuje sudbinu kakva ga na kraju zadesiSpoilerRekao bih da je u pitanju voljno prihvatanje metoda izbavljenja od anksioznosti i svjetskeboli putem postojanih transfiguracija, igrajući s ove i one strane svesti. Alma je posrednik tih putovanja, usput očigledno rešavajući svoje zadatke, afirmacija primitivne želje za kontrolom, npr.Donekle napor da film pogledam u celini i celosti dolazi od prepoznavanja određenih šablona ponašanja kod gosn. Krojača (Šivača) Nadrkanca Vudkoka,prezime svakako nije slučajno, ukoliko ga se slobodno smesti u kontekst slenga.Da, zvuk! Zvuk je raskošan. Scena novogodišnjeg bala je i u tom sonornom aspektusigurno u samom vrhu od onog što sam video i čuo u kinu uopšte - ovaj film zavređuje repeteu bioskopu ili bar na većem platnu.
Wednesday at 06:322 days 1 minute ago, makaronee said:SpoilerRekao bih da je u pitanju voljno prihvatanje metoda izbavljenja od anksioznosti i svjetskeboliputem postojanih transfiguracija, igrajući s ove i one strane svesti.Alma je posrednik tih putovanja, usput očigledno rešavajući svoje zadatke,afirmacija primitivne želje za kontrolom, npr.Donekle napor da film pogledam u celini i celosti dolazi od prepoznavanja određenihšablona ponašanja kod gosn. Krojača (Šivača) Nadrkanca Vudkoka,prezime svakako nije slučajno, ukoliko ga se slobodno smesti u kontekst slenga.Da, zvuk! Zvuk je raskošan. Scena novogodišnjeg bala je i u tom sonornom aspektusigurno u samom vrhu od onog što sam video i čuo u kinu uopšte - ovaj film zavređuje repeteu bioskopu ili bar na većem platnu.U pravu si, moze razresenje i tako da se posmatra. I slazem se za ime. Moram ponovo da gledam, jeste film tog tipa, da treba da se gleda vise puta, kao i svi PTA uostalom. I naravno da nije dobio oskara za zvuk, dobio je za kostim, sto je onako bas na prvu loptu.
Wednesday at 06:422 days @pt 2.0 Oprosti na tagovanju ali ostala si dužna utisak za film. Šalim se, naravno ali ova dva tipa sa nekoliko pretprošlih postova o Fantomskoj Niti su super. Pozz Edited Wednesday at 06:422 days by pariah
Wednesday at 21:591 day On 1. 6. 2025. at 15:22, Stela said:Bacio me u studentske dane i razmisljanje o bivsim cimerkama i dogodovstinama raznim