Calavera Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) Pre neki dan na telki™U.S. MarshalsU napetoj trci sa drugim Airplaneom za film koji ce najvise iskopirati slavnog prethodnika. Edited November 2, 2012 by Calavera
Sunny Side Up Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Hvala na part II :) Kod mene - nadoknada propustenog: Five Easy Pieces - pitam se da li postoji film u kome Dzek NIkolson ne briljira? Ja to nisam videla do sada.
kobni zelaya Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Betmen?Ali u Pet lakih komada zaista briljira. Mada obžavam tu i Karen Blejk.
Sunny Side Up Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ma i u Betmenu mi je odlican. A kad se samo setim Chinatowna, Shininga, One Flew over the Cuckoo's Nesta... Pa cak i u onoj rom-com situaciji s Dajen Kiton... Svuda ga gledam :D
Sludge Factory Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 SkyfallApsolutno jebeno savrsenstvo! Zbog ovog filma Skoti na referendumu odlucuju da ostanu u Kraljevstvu -_-Sam Mendes alal, skidam kapu! Havijer Ali kamera... kamera je pizdarija! Svetlo, boje, kadrovi... :ziga:
ToniAdams Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 aukurac sladze, ponadao sam se da ce da mi se svidi :(
Arkadija Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Šta se desilo? Zar ovaj topik nije imao jedno 1000 stana i 100 000 odgovora
Mil@n Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Šta se desilo? Zar ovaj topik nije imao jedno 1000 stana i 100 000 odgovora U toku je velika seča topika radi povećanja hiper spore brzine foruma...
dunja Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) Loopers... Dobar. SkyfallApsolutno jebeno savrsenstvo! Zbog ovog filma Skoti na referendumu odlucuju da ostanu u Kraljevstvu -_-Sam Mendes alal, skidam kapu! Havijer Ali kamera... kamera je pizdarija! Svetlo, boje, kadrovi... :ziga:Provela danas 5 sati u bioskopu, prvo Loopers pa onda Djems Bond.Iako sam otisla zbog Bonda, izasla sam prezadovoljna sto sam odgledala i ovaj drugi, cak mi je on Bonda potpuno bacio u drugi plan, toliko je na mene ostavio utisak. Mislim da je cak i po ovim aspektima koje Sladz analizira kod Bonda, Loopers izuzetno kvalitetno odradjen. Kamera odlicna, svaka scena odmerena, ubrzava kad treba, usporava kad to ima smisla. A od svega je najbolja radnja :D (kome se dopao Inception, cenice i futuristicki mind-twisting izlet u Looper).(momenat “I'm from the future, you should go to China,” kod mene i dalje izaziva napad smeha)Bond me je razocarao, najiskrenije, a tako sam zelela da to ne bude tako, posebno nakon danasnjeg citanja teksta Milosa Vasica u Vremenu koji me je donekle i iznervirao. Nisam skoro procitala neki tekst koji je bio toliko subjektivan i zasnovan na analizi nesustinskog. Ovo je dovelo do toga da me je onda i sam Skyfall iznervirao. A zapravo mi je bio dosadan. (uz par sjajnih momenata u kojim Bardem briljira) Edited November 4, 2012 by Quince
Pokojni Ruxin Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ja sam se bavio malo classicima ovih dana, pošto i onako ne izlazi ništa pametno a slab sam na tom polju...Gledao sam 12 angry man, Rashomon, Psycho i Vertigo. 2 su stvarno odlična, jedan je so-so, a za jedan sam gotovo šokiran koliko je precenjen. kapiram da su ovo filmovi koje ljudi mnogo vole i ozbiljno shvataju, pa neka ostane na tome...ne bih da preteram sa shit stirrovanjem na prvom strani ovog vozdignutog topica. -_-
bigvlada Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Jel ima Q-a? Bond film bez kjua nije bond film. Zato na mojoj listi bond glumaca, ovaj plavi drži fenjer.
ultra plasticni Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 2 su stvarno odlična: 12 angry man, Psycho;jedan je so-so: Vertigo;a za jedan sam gotovo šokiran koliko je precenjen: Rashomon
Recommended Posts