Jimmy Kowalski Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Slusam BBC Radio 6 Music i ladno pustise Sabana Saulica
makaronee Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Бобиша petlja već neki saat.. iritira me i odvlači i to malo krhotina pažnje sa štampane stvari, ali neamsnage da menjam stancu. Šifra: jošsamoovo
villiem Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 (edited) Ovo je album posle Ruttle und Hum? Znam da se dosta cekao. Pa su napravili dokumentarni film(Ruttle and Hum). Bio je i kod nas. Crno beli, solidan. Dobri koncerti. Posle je dosta pao nivo. Edited July 9, 2023 by villiem
Lancia Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 5 minutes ago, villiem said: Ovo je album posle Ruttle und Hum? Znam da se dosta cekao. Pa su napravili dokumentarni film(Ruttle and Hum). Bio je i kod nas. Crno beli, solidan. Dobri koncerti. Posle je dosta pao nivo. Jeste. Meni se svidjaju prva dva i ovaj. Izmedju a narocito posle ovog maltene nisam ni slusao.
makaronee Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 ko hoće da mu ponedeonik počne kao nedelja na selu, вуаля! 1
Ras Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 10 hours ago, makaronee said: ko hoće da mu ponedeonik počne kao nedelja na selu, вуаля! Takođe klarinet, ali za noćne ptice je album Martina Frosta - Night Passages, koji mi je bio u rotaciji tokom zimskih meseci. Posezao za ovom muzikom kao što bi drugi uzeli sedativ. Kako na duže staze ne odgovara mom temperamentu, udaljen je iz plejera.
Recommended Posts