Jimmy Kowalski Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 10 hours ago, roksi said: kaze not available u mom selu To je bas cudno. Video spot na zvanicnom nalogu autora bi trebalo da bude dostupun worldwide, nema tu ogranicenja zbog autorskih prava.
jms_uk Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 10 hours ago, Jimmy Kowalski said: To je bas cudno. Video spot na zvanicnom nalogu autora bi trebalo da bude dostupun worldwide, nema tu ogranicenja zbog autorskih prava. Mozda je nalog autora, ali prava umeju da budu (i) kod izdavacke kuce - pa da ne daju pustanje u odredjenim regionima... ne desava se cesto, ali mislim da naletim ponekad...
roksi Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 On 14. 4. 2023. at 19:58, Jimmy Kowalski said: To je bas cudno. Video spot na zvanicnom nalogu autora bi trebalo da bude dostupun worldwide, nema tu ogranicenja zbog autorskih prava. da, ne znam... e sada sam bas znatizeljna:)) sta si kacio? On 15. 4. 2023. at 6:07, jms_uk said: Mozda je nalog autora, ali prava umeju da budu (i) kod izdavacke kuce - pa da ne daju pustanje u odredjenim regionima... ne desava se cesto, ali mislim da naletim ponekad... a ok thx!
Indy Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 (edited) Ne znam ko je Michael Brook, ali "with Brian Eno and Daniel Lanois" mog'o bih i ja nesto dobro da napravim... Ovo podseca na Jon Hassella, RIP... EDIT. Michael Brook, je dakako neko za koga bih trebalo da znam. Edited April 16, 2023 by Indy
đorđe geprat Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 pre neki dan, šarajući po YouTube dođoh do klipa o matorim a još aktivnim muzičarima. nabrojano dosta njih a u komentarima je bilo još toliko nepomenutih. zašto samo dilan a joan, zašto ringo a ne i pol, šta je sa živima iz flitvud mek, pink flojd......... i, neko pomenu nepomenutog John Mayall-a. I, sinoć sa juniorom u selu odslušasmo i odledasmo 89 godišjeg starca. 1
Jimmy Kowalski Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 9 hours ago, roksi said: da, ne znam... e sada sam bas znatizeljna:)) sta si kacio? McKinley Dixon - Run, Run, Run (Official Video) 1
Recommended Posts