June 26, 20222 yr @Jimmy Kowalski u poslednje vreme kad god okacis video, meni pokaze ovo Napisi/iskopiraj ispod natpis pesme/videa ako te ne mrzi
June 26, 20222 yr U poslednja dva upisa (sa ove i prethodne strane) kacio sam snimke sa Glastonburyja sa BBC-jevog yt kanala. E sad posto si ti u UK, ne znam zasto bi ti zabranjivao, a dopustao drugima van UK..
June 28, 20222 yr fizički mi je muka od ove pesme. ali je spektakularna, kao i u skoro svakoj verziji.
June 28, 20222 yr fizički mi je muka od ove pesme. ali je spektakularna, kao i u skoro svakoj verziji. I opet je original bolji od svake obrade.......shiit has hit the fan.
June 28, 20222 yr On 26.6.2022. at 22:25, Jimmy Kowalski said: U poslednja dva upisa (sa ove i prethodne strane) kacio sam snimke sa Glastonburyja sa BBC-jevog yt kanala. E sad posto si ti u UK, ne znam zasto bi ti zabranjivao, a dopustao drugima van UK.. Napisah na drugom topiku da videh kroz VPN. Interesantno da na tom kanalu neke snimke ne stavljaju dostupne za UK, a neke da On topic: