đorđe geprat Posted June 20, 2022 Posted June 20, 2022 (edited) znajući koliko volim grejs slik, ćera mi je doturila audio "live at the matrix" Great Society. upravo trošim vreme na to. somebody to love, beli zeka Edited June 20, 2022 by djordje geprat
Filozof manijak Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 Ovo mi svira čitav dan u glavi od kako me sunce jutros zaslepilo 1
holden kolfild Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 (edited) izliv pppopa u junu (nisam odavno)> jedan bend koji je bas slusao kinkse, ali je i odrastao u vreme kada upija sve cari pejslij andergounda i mnogo vise u britaniji, od benda - the prisoners. + verovatno najbolje cuvana pop tajna milvokija, the lackloves i jedan super dasa, mike jarvis, iz nekadasnjih blow popsa (isto odlican bend) + san diego, klasican west coast bend> koji je cak i eva braun obradjivala/prepevala> Spoiler a oni na kraju uopste nisu njnjnjavaci, nego su> najzanimljivije mi je, da su svi ti manje poznati powerpop bendovi, poznatiji tamo u spaniji ili japanu, nego kodkuce. koliko sam spanskih blogova navatavao, dok je blogspot bio u cestitoj f-ji i formi. drugim recima, lancia pobedijo. ok, i yoyogi. Edited June 24, 2022 by holden kolfild 2
đorđe geprat Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 kopajući po YouTube tražeći nešto o "mladima"za onaj drugi topik naleteh na
Recommended Posts