May 22, 20222 yr Novi Wilco album (Cruel Country) Poslednji Wilco album koji sam uzeo da slušam bio je onaj sa kamilom i nakon toga batalio sve nove albume benda. Ovome sam spreman da dam šansu.
May 22, 20222 yr wilco mi se bas svidja, jutros slusao, lepo legao. a rastao sam se sa njima kada i ti.
May 22, 20222 yr 8 minutes ago, holden kolfild said: wilco mi se bas svidja, jutros slusao, lepo legao. a rastao sam se sa njima kada i ti. Zajebavaš?! Meni ta kamila bila baš loša i nisam se dalje osvrtao. Nedavno mi kum kaže da su im odlični ti noviji albumi.
May 22, 20222 yr ma ovaj novi mi je dobar. kamila je valjda wilco the album, ako se secam. a moguce ni da se ne secam. kamila je sranje, sve posle toga je sranje, zivot je sranje, ali ovaj album je lep. i ti si lep. a najlepsi post 90s mi je sky blue sky. tj., impossible germany. to mi je nezvanicna himna 2001-2010. zvanicna mi je verovatno nesto od son volta.
May 22, 20222 yr Ah, pa i ja sam zaljubljen u taj album (skybluesky). Život je lep, dječače, nemoj da si taki. Vidimo se na nekom od ovih koncerata u junu, je l tako?
May 22, 20222 yr 3 minutes ago, holden kolfild said: tako je, nego kako je. ali stvarno si lep. I ti si! A Žikica Jovanović je ljubomoran.
May 22, 20222 yr 1 hour ago, roksi said: ponedeljak a meni deluje kao da je petak 🙈 sve se smuckalo... scrambled it is Dobar ti je ovaj ponedeljni petak u nedelju vece