April 24, 20222 yr 11 minutes ago, Lena said: Vidiš sve osim ovoga što ja okačim? Iznad je Grace Jones - Devil In My Life, a psića ću sad da ti pošaljem. Njega moraš da vidiš da, ostali mi se svi prikazuju jos jednom hvala za medenjaka! presladak je. 8 minutes ago, DejanMilč said: Ja vidim. Možda da očistiš browser, cache & cookies? thx! probacu tako.
April 24, 20222 yr 11 minutes ago, roksi said: da, ostali mi se svi prikazuju E svašta. Možda je nešto do mene
April 24, 20222 yr 5 minutes ago, Lena said: E svašta. Možda je nešto do mene ma sumnjam! stoposto ovo sto kaze @DejanMilč treba da ocistim brauzer od kukija (nikada to ne radim 🙈 a trebalo bi)
April 26, 20222 yr amelia, you’re waking my heart i go near you when things come apart pevam najboljoj drugarici dok plešemo valcer Spoiler "Amelia" is about the kind of friend where you know their weather in your heart and maybe you project a bit of idealism onto them, but they are receiving this as magic, drinking imaginative energy like water and growing into sunflowers.