roksi Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 ^lena, ne vidi se nista - kaze, video unavailable. nego, skroz sam smetnula s uma da je danas petak! maaan, prikrade se:)) jej 3
Lena Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 18 minutes ago, roksi said: ^lena, ne vidi se nista - kaze, video unavailable. Meni prikazuje sve ok... Tony Allen feat. Damon Albarn - Go Back Yep, petak. A ja imam 12 dana raspusta 1
roksi Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 47 minutes ago, Lena said: Meni prikazuje sve ok... Tony Allen feat. Damon Albarn - Go Back Yep, petak. A ja imam 12 dana raspusta a to dakle meni/nama ovde dole cenzurisu mrske plutokrate jej! 🙌 srecan raspust 1
holden kolfild Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 vrteo sam se nesto po twee topiku, i video malkmusov upis kad se berman vratio. bas me spicilo. + jedna za kisni petak + nikako da odgledam, valjda cu sad, jebemliga. Spoiler 1
roksi Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 (edited) 23 minutes ago, Lena said: opet mi kaze video unavailable (cak ne mogu ni fotke tvog psica da vidim! mislim tamo na ljubimcima, shmrc) Spoiler za drustvo iz oza: je l' jos nekom mozda tako? Edited April 24, 2022 by roksi
Lena Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 Vidiš sve osim ovoga što ja okačim? Iznad je Grace Jones - Devil In My Life, a psića ću sad da ti pošaljem. Njega moraš da vidiš 1
Recommended Posts