April 22, 20222 yr ^lena, ne vidi se nista - kaze, video unavailable. nego, skroz sam smetnula s uma da je danas petak! maaan, prikrade se:)) jej
April 22, 20222 yr 18 minutes ago, roksi said: ^lena, ne vidi se nista - kaze, video unavailable. Meni prikazuje sve ok... Tony Allen feat. Damon Albarn - Go Back Yep, petak. A ja imam 12 dana raspusta
April 22, 20222 yr 47 minutes ago, Lena said: Meni prikazuje sve ok... Tony Allen feat. Damon Albarn - Go Back Yep, petak. A ja imam 12 dana raspusta a to dakle meni/nama ovde dole cenzurisu mrske plutokrate jej! 🙌 srecan raspust
April 22, 20222 yr vrteo sam se nesto po twee topiku, i video malkmusov upis kad se berman vratio. bas me spicilo. + jedna za kisni petak + nikako da odgledam, valjda cu sad, jebemliga. Spoiler
April 24, 20222 yr 23 minutes ago, Lena said: opet mi kaze video unavailable (cak ne mogu ni fotke tvog psica da vidim! mislim tamo na ljubimcima, shmrc) Spoiler za drustvo iz oza: je l' jos nekom mozda tako? Edited April 24, 20222 yr by roksi
April 24, 20222 yr Vidiš sve osim ovoga što ja okačim? Iznad je Grace Jones - Devil In My Life, a psića ću sad da ti pošaljem. Njega moraš da vidiš