Jimmy Kowalski Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Prilicno sam psihicki potonuo u nedelju uvece, nisam skoro nista ni spavao, ceo dan juce se osecao ko da me pregazio voz. Ali cuh opet ovu stvar, vrte je na BBC6 non stop, i sada je i ja vrtim na repeat. Nema odustajanja! 2
roksi Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nema odustajanja! idemo dalje! 1
I*m with the pilots Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Bebac voli ovaj album dok se brzinski oblacimo za skupljanje zapca u vrticu 1
Ratamahatta Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 1 hour ago, I*m with the pilots said: Bebac voli ovaj album dok se brzinski oblacimo za skupljanje zapca u vrticu Za mene licno jedan od najneobjasnjivijih fenomena muzickih ikada. Uopste mi se ne dopada album, a slusam ga jednom nedeljno. Sledeca 3 su klasa naspram ovog, ali ima nesto neobjasnjivo u sebi, neki jako mistican gilti plezr. Angel Dust, King for a Day i AOTY znam tacno da objasnim zasto mi se dopadaju, ovde ne. Pogotovo title track i Zombie Eaters, ogroman spektar svega, s njanjavim vokalom, savrseno upakovano i manipulativno. Evo i dalje ne umem da objasnim i opet sam pustio.
I*m with the pilots Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 23 hours ago, Ras said: Ha ha! Čekaj da progovori, pa se onda javi! Znam da ih ti ne voliš
Ras Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 52 minutes ago, I*m with the pilots said: Znam da ih ti ne voliš Volim decu 1
Recommended Posts