Jump to content
IGNORED

youtube radio

luba

Recommended Posts

• Replies 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

2184

• roksi

2082

• Jimmy Kowalski

1594

• Indy

965

Posted

italijanski hip-hop rap, cenim da bi prijao @roksi Sick Luke, Gaia, Carl Brave (ne znam da li je to neki trend na ital. hip hop sceni da imaju špageti western umetnicka imena lol... missim Sick Luke lol)

ovo je mozda i bolje (zajednicko im je Gaia) u kombinaciji sa reperom zvanim Rkomi (zacudo nije nas Mirko, tj jeste on Mirko ali zabar i satrovacki im je isti kao nas lol)

Gaia je ekstra lik, trojezična (engleski, italijanski, brazilski portugalski - oba poslednja su joj maternji)... egzotična i talentovana do džadža.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
2 hours ago, Indy said:

italijanski hip-hop rap, cenim da bi prijao @roksi Sick Luke, Gaia, Carl Brave (ne znam da li je to neki trend na ital. hip hop sceni da imaju špageti western umetnicka imena lol... missim Sick Luke lol)

ovo je mozda i bolje (zajednicko im je Gaia) u kombinaciji sa reperom zvanim Rkomi (zacudo nije nas Mirko, tj jeste on Mirko ali zabar i satrovacki im je isti kao nas lol)

Gaia je ekstra lik, trojezična (engleski, italijanski, brazilski portugalski - oba poslednja su joj maternji)... egzotična i talentovana do džadža.

hvala, indy :) uvek zainteresovana za novitete (a i staritete!) iz ITA :heart: 

da, interesantno da je mirko isto i italijansko ime(!) (ima i jos neko samo trenutno ne mogu da se setim, za koje bih pre mislila da su prisvojili nase). plus to za satrovacki LOL:))

Posted

jedan od lepsih ili boljih lyric videa. pun pogodak.

• Wub 1
Posted (edited)

divan dan i sada letnje vece pa ovaj yu trip fino pase :heart:

Edited by roksi
Posted

(ako me neko prijavi za flooding teme, sasvim kapiram xx)

Posted
23 minutes ago, roksi said:

ako me neko prijavi za flooding teme

Taman posla... Evo ti nešto za rođendan, kad god bio

• Wub 1