April 2, 20214 yr 3 minutes ago, Haralampije said: Tim je svemirski carr Hehe sekta u kojoj je bio je bazirana na verovanju da su ljudi došli na zemlju iz dalekog svemira Opičen je bio skroz.
April 4, 20214 yr Što rekla svojevremeno @Pixie(se mi ricordo bene), "nemački je najmilozvučniji jezik kad ga peva/govori Blixa"... A to važi i za engleski i italijanski
April 4, 20214 yr 9 hours ago, Indy said: Što rekla svojevremeno @Pixie(se mi ricordo bene), "nemački je najmilozvučniji jezik kad ga peva/govori Blixa"... A to važi i za engleski i italijanski Nisam se susretala sa Pixie, ali mogu samo da se složim
April 4, 20214 yr Obozavam ovu pesmu. Kakav tekst. Blixa je sjajan pesnik, a od nemackog jezika cini cuda.
April 4, 20214 yr 23 hours ago, Lena said: 23 hours ago, Indy said: Što rekla svojevremeno @Pixie(se mi ricordo bene), "nemački je najmilozvučniji jezik kad ga peva/govori Blixa"... A to važi i za engleski i italijanski ovo je super... ja sam skroz preskocio pretpostavljajuci da je neko drkanje tipa hamleta, fausta...