August 20, 20204 yr Vasto is taken from the forthcoming Cabaret Voltaire album, Shadow of Fear, released on Mute on 20 November 2020.
August 20, 20204 yr Ovo je solidna pesmica (bezvezan video) sa novog albuma Bebel Gilberto Agora. Pesma ne reprezentuje album na pravi način. Lake note ne dominiraju, naprotiv, pesme su uglavnom atmosferične, ofarbane tamnom elektronikom i ne hvataju na prvu loptu. Ne mogu da kažem da je posebno loše, ali nemam neku želju da dalje preslušavam. Ostaju mi prijatna sećanja na koncert od pre desetak godina u Domu sindikata (2007. fiju! ) Edited August 20, 20204 yr by Ras
August 22, 20204 yr izasao je u petak neki ep sa demo snimcima benda red lights, koji je jlp vodio pre the gun club... ali osim ovi jedne pesme ne uspevam nista da nadjem...
August 22, 20204 yr On 4.8.2020. at 15:35, roksi said: hejhej sista B:) evo me, zonglira se s kovidom (doduse jos uvek samo kao kolaterala, pupupu). nadam se da si dobro x ne daj se roksi, uskoro će proleće 🍀
August 23, 20204 yr 4 minutes ago, Indy said: Kakvo crno prolece, ja sam u 4 dzempera pripremi (masku i) kratke rukave! u subotu sunce + 19C