Indy Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 (edited) Čuo sam, a i vidim da skoro niko to ovde ne spominje... Ništa onda EDIT. Evo fragmenta plejliste, čisto da imate neku ideju... Edited June 20, 2020 by Indy Link to comment
ordi Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 ja kad sam pričala ovim mojim britancima living & working in spain, oni zblanuti, kao da smo šugavi pa nemamo. još uvek play liste pravim preko yt, pa ti vidi Link to comment
Ras Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 hour ago, ordi said: ti znaš da spotify nije omogućen u domovini? Nije ona(j) jedina na svetuuuu Link to comment
ordi Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 On 20.6.2020. at 17:45, Ras said: Nije ona(j) jedina na svetuuuu Link to comment
Indy Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 BAD SEED TEEVEE se još uvek vrti, verovali ili da, i što je najsmešnije i dalje uspevaju da pronađu zanimljive stvari koje ranije nisam sretao. Maločas su se vrtele impresije raznih celeba (Henry Rollins, Wim Wenders, etc) sa Birthday Party koncerata... ne znam odakle je to, ali je baš cool (posebno Rowland S Howardova priča o nekom fanu BP iz Colognea kojeg je na koncertu Cave izlupao mikrofonskim stalkom, a ovaj je onda, posle koncerta, došao sav krvav iza stejdža da im oduševljeno čestita na "sjajnom koncertu", lol) Link to comment
Recommended Posts