roksi Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 prozori i balkon oprani... woohooo!! sunce sija... smesi mi se treca kafa. a posle sledi matine disco poslovni zoom parti ... so f daggy Link to comment
bradilko Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 9 hours ago, Common said: @Common 💪💪💪 istinski kralj muzike!!!! Link to comment
ordi Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 John Taylor (najlepši član Duran Duran) danas puni 60. Link to comment
Indy Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Meni Sajmon lepši Šalu na stranu, John ima vrlo zabavno prisustvo na društvenim medijima... Kačio ja nedavno. Link to comment
ordi Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 danke potražiću još malo na yt, takav mi je dan danas. bolje nego da mlatim hoće li karantin od ponedeljka i slične "proverene" infoe. sećam se kad sam gledala Duran Duran 2017. u Zagrebu, pomislila sam kako je ovaj John sav poletan i kako praši na sceni, kao da ima 20 godina. Link to comment
Indy Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Nau Plejing spotify plejlista koju je sastavio sam sebi za 60 rodjendan... https://open.spotify.com/playlist/0VvRvofN0wcKnm9bQTPjuS?si=IYDDta85QxmWA9ILZRNCdw Na žalost, glupavi forum neće da prikaže sadržaj spotify linka (žalio ja se dole na jugu foruma, ali niko ne čita...) Tako da ko hoće da vidi šta je John Taylor izabrao za proslavu svog jubilarnog r-dana, moraće da klikne na link... (Izgleda vrlo dobro... i raznovrsno.) Link to comment
ordi Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 ti znaš da spotify nije omogućen u domovini? Link to comment
Recommended Posts