Hermetico Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 13 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ovi Haggis Horns će me uvek podsećati na školu u kojoj radim koja me je ispalila za slobodne dane da idem na likovnu koloniju pri North City Festu u Kosovskoj Mitrovici, gde su i oni nastupali. Nikad nisam bio u Mitrovici i gledalo mi se i trebalo mi je nekoliko dana odmora ko lebac. Ali dobro, treba mi i sad pa nemam. Šta ćeš... Link to comment
Jimmy Kowalski Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 3 hours ago, Hermetico said: Ovi Haggis Horns će me uvek podsećati na školu u kojoj radim koja me je ispalila za slobodne dane da idem na likovnu koloniju pri North City Festu u Kosovskoj Mitrovici, gde su i oni nastupali. Nikad nisam bio u Mitrovici i gledalo mi se i trebalo mi je nekoliko dana odmora ko lebac. Ali dobro, treba mi i sad pa nemam. Šta ćeš... Steta propustene prilike. Doci ce nadam se jednom i kod nas, eto apel za musicology ekipu da ih dovede.. Link to comment
roksi Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 (ma lazu, ne vidi se mesec veceras. ali sve ovo drugo moze) Link to comment
Recommended Posts