Radoye Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 57 minutes ago, holden kolfild said: drugari i ljubav zauvek.
Ras Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 (edited) 34 minutes ago, holden kolfild said: i jos jedni drugovi. 9 minutes ago, holden kolfild said: jebem ti zivot. Kad gledaš depresivne filmove. Zbog sve te nadahnute muzike, zimus sam ponovo gledao HH. Međutim, gledanje filma me zaista rastužuje (posebno ovog dela sa TWZ). Edited April 19, 2020 by Ras
holden kolfild Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 meni to najlepsi dok. film ikada. sad kenjam, jer sam pjan, ali to je to! covece. sad sam zaboravio ime debeloga crnca, kakva njuska. i relativno skoro je mreo, ispratio sam ga kako valja i dolikuje. jedan od boljih ljudi koje upoznao nisam.
Ras Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Da, divan lik! Možda je i vrhunac filma u tim scenama, kada imaš neposredan uvid u moć muzike i kada istovremeno muzika postaje stvarna, inkorporirana u svakodnevni život.
Malkmus Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Neobična Wendy James (Transivision Vamp) uskoro izdaje novi album i na njemu će biti jedna jako simpatična pesma koja je u retro soul stilu. Trenutno je samo na Soundcloudu. https://soundcloud.com/the-wendy-james/5-little-melvin-1
Recommended Posts