maheem Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 (edited) 14 minutes ago, roksi said: @maheem cula ovu legendarnu stvar juce kod harvindera i odlucila da podelim ovde - nadjem na jutjubu, 'ocu copy/paste i tek tada skontam ko ju je okacio!! jej! <3 evo je (with your permission;)) :* kakva stvar... ma stvarcuga! <3 bukmarkovao sam Harva. Umara sa ćestitke i pozdravi pa sam ga prestao slušati pre nekog vremena 2 minutes ago, roksi said: Himna! ✊ Edited March 25, 2020 by maheem
roksi Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 2 minutes ago, maheem said: <3 bukmarkovao sam Harva. Umara sa ćestitke i pozdravi pa sam ga prestao slušati pre nekog vremena jao jeste! veruj mi, isto! i ja ga vec duze vreme preskacem upravo zbog toga:)) ali mi je ovih teskih dana bas trebalo malo vajba njegovih mikseva - kad ono: bingo! Quote Himna! ✊
Indy Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Slušaš ovo i shvatiš da je sve tačno tako kako jeste
Ras Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Gledam sada da je aktuelno skraćeno izdanje, nekakav best of kavera koje su Susanna Hoffs i Mathew Sweet radili, pa sam prošetao do YT da vidim i čujem na šta je to ličilo. Moram da kažem da me je snimak poprilično razgalio.
Indy Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Muzika je kao magic mushroom... J.P. Shilo & friends u Dirty Three teritoriji.
Recommended Posts