March 25, 20205 yr 14 minutes ago, roksi said: @maheem cula ovu legendarnu stvar juce kod harvindera i odlucila da podelim ovde - nadjem na jutjubu, 'ocu copy/paste i tek tada skontam ko ju je okacio!! jej! <3 evo je (with your permission;)) :* kakva stvar... ma stvarcuga! <3 bukmarkovao sam Harva. Umara sa ćestitke i pozdravi pa sam ga prestao slušati pre nekog vremena 2 minutes ago, roksi said: Himna! ✊ Edited March 25, 20205 yr by maheem
March 25, 20205 yr 2 minutes ago, maheem said: <3 bukmarkovao sam Harva. Umara sa ćestitke i pozdravi pa sam ga prestao slušati pre nekog vremena jao jeste! veruj mi, isto! i ja ga vec duze vreme preskacem upravo zbog toga:)) ali mi je ovih teskih dana bas trebalo malo vajba njegovih mikseva - kad ono: bingo! Quote Himna! ✊
March 27, 20205 yr Gledam sada da je aktuelno skraćeno izdanje, nekakav best of kavera koje su Susanna Hoffs i Mathew Sweet radili, pa sam prošetao do YT da vidim i čujem na šta je to ličilo. Moram da kažem da me je snimak poprilično razgalio.