beyoncé Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 15 hours ago, roksi said: :* nazalost, uopste ne stizem... plus se navratnanos prilagodjavam novim online conference tehnologijama da bih mogla da i dalje imam posao - ucim u letu kako to sto radim da prenesem u online mode. zavrzlama(!) vreme je za gospel:)) i super da je komplet ekipa na okupu:) stay well you all! x ćao roksi <3
roksi Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 13 hours ago, beyoncé said: ćao roksi <3 cao beyonce:) (auh, jedva prezivljavam ovaj tempo!) <3 budi mi dobro :* Quote one of my all time faves:) tenkju
roksi Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 13 hours ago, maheem said: na ripit ne umem da objasim zasto ali trenutno nalazim utociste u roy ayersu. konstantno ga slusam:)
Indy Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 On 18.3.2020. at 15:20, Host said: Druga najdraza pesma Neila Younga Prva je Like a Hurricane? (Barem meni.) Druga najdraža pesma Wingsa... (Sviđa mi se ova igra!)
beyoncé Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 4 hours ago, roksi said: cao beyonce:) (auh, jedva prezivljavam ovaj tempo!) <3 budi mi dobro : hvala roksi! čuvaj se i ti
Recommended Posts