Indy Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 I ovu bih ubacio na "najbolja stvar koju ste ikad čuli, ali samo 1", ali već je postalo sramota koliko puta sam "samo 1"... pa ovde.
Indy Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Izgledalo je ovo dobro sa 30 i nešto, a sa (za par godina) 60 još bolje. Kako reče ona mala s foruma, folirant, šaner? Lol... OK, millenial
roksi Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 (edited) e: promenila redosled:)) Edited December 31, 2019 by roksi
Indy Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 2 minutes ago, roksi said: hepi nju year:) Hvala, srecno i tebi (i svima). Ubedacen sam ovim pozarima, taman sam u Radiohead stanju svesti... Ali, ostaje vera u bolje sutra (makar i malo sutra).
roksi Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 (edited) 14 minutes ago, Indy said: Hvala, srecno i tebi (i svima). Ubedacen sam ovim pozarima, taman sam u Radiohead stanju svesti... Ali, ostaje vera u bolje sutra (makar i malo sutra). strasno je, veruj da vise ni ne mogu da pratim sve to... uzas... podjednako sam ubedacena.. ovu sam bas i izabrala u tom duhu: Spoiler hvala indy, sve naj!! idemo, neka pocne nova dekada:) Edited December 31, 2019 by roksi
Recommended Posts