maheem Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 On 20.9.2019. at 13:34, roksi said: mahime, covece... omfg.. mozda naj princeva stvar koju sam ikada cula. gde to nadje i ima li jos:) ? islo na ripit stomiliona puta. a i ici ce jos. fenomenalno x sorry na kasnoj reakciji, par polupanih dana usred mnogo posla. ortak mi je skrenuo pažnju na nju. nisam znao ni za ovu let it go :( a pre svega našao sam jednu prinčevu, tj. zapravo je to napravio za Vanity ako se ne varam. izašla je sad na Originals (koje još nisam preslušao :))): Spoiler a ja ću da je mixam na ovu:
roksi Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 2 hours ago, Host said: Uuuu, sehi. zar ne?! bas je hothothot:))
roksi Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 2 hours ago, maheem said: sorry na kasnoj reakciji, par polupanih dana usred mnogo posla. ortak mi je skrenuo pažnju na nju. nisam znao ni za ovu let it go :( a pre svega našao sam jednu prinčevu, tj. zapravo je to napravio za Vanity ako se ne varam. izašla je sad na Originals (koje još nisam preslušao :))): Reveal hidden contents a ja ću da je mixam na ovu: e super, bas ti hvala!! super zvuci:) (i to za miksanje) Quote <3 2 hours ago, maheem said:
zorglub Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 (edited) Edited September 23, 2019 by zorglub
bradilko Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 ne znam odakle mi iskoci ova pesma ( vrv odavde) i ovaj izuzetni covek. nesto sa wikipedije o njemu. moram da saznam jos ponesto o njemu i da slusam jos.
roksi Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 ne znam, nisam sigurna. poslednjih par nedelja nailazim na nju na raznim stranama ali nisam caprkala dalje. a bas mi se ovih par stvari svidelo:)
Recommended Posts