September 22, 20195 yr On 20. 9. 2019. at 11:34, roksi said: mahime, covece... omfg.. mozda naj princeva stvar koju sam ikada cula. gde to nadje i ima li jos:) ? islo na ripit stomiliona puta. a i ici ce jos. fenomenalno x sorry na kasnoj reakciji, par polupanih dana usred mnogo posla. ortak mi je skrenuo pažnju na nju. nisam znao ni za ovu let it go :( a pre svega našao sam jednu prinčevu, tj. zapravo je to napravio za Vanity ako se ne varam. izašla je sad na Originals (koje još nisam preslušao :))): Reveal hidden contents a ja ću da je mixam na ovu:
September 23, 20195 yr On 22. 9. 2019. at 22:40, maheem said: sorry na kasnoj reakciji, par polupanih dana usred mnogo posla. ortak mi je skrenuo pažnju na nju. nisam znao ni za ovu let it go :( a pre svega našao sam jednu prinčevu, tj. zapravo je to napravio za Vanity ako se ne varam. izašla je sad na Originals (koje još nisam preslušao :))): Reveal hidden contents Reveal hidden contents a ja ću da je mixam na ovu: e super, bas ti hvala!! super zvuci:) (i to za miksanje) Quote <3 On 22. 9. 2019. at 22:58, maheem said:
September 23, 20195 yr ne znam odakle mi iskoci ova pesma ( vrv odavde) i ovaj izuzetni covek. nesto sa wikipedije o njemu. moram da saznam jos ponesto o njemu i da slusam jos.
September 23, 20195 yr ne znam, nisam sigurna. poslednjih par nedelja nailazim na nju na raznim stranama ali nisam caprkala dalje. a bas mi se ovih par stvari svidelo:)