roksi Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 (edited) ooo! secam se ovog albuma! kakav eho.. wow! brat of tetke ili tetka (ne secam se vise - a mozda je bitno:)) ga je posedovala i pustali smo ga ponekad <3 e: sori, zaboravljam maternji. polako + progresivno Edited August 27, 2019 by roksi
Bujodrag Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 (edited) Pevačica me podsetila na stare snimke. Neke 2012-13 sam došao u novi bend i odmah sam im rekao: Ja ne volim i ne znam Rockabilly muziku. Mada sam ih oduševio jer sam poneo note za pesme koje treba da sviram. Rekao sam im: Hajde da probamo par puta da vidimo hoće li negde kliknuti. Za mene je kliknulo na ovoj pesmi: a kliknulo je još bolje na ovoj. Pazite, prelazimo u pank u jednom trenutku: I eto, svirao sam sa njima dokle god sam mogao da sviram. Bendovi nastaju iz čudnih razloga. Edited August 29, 2019 by Bujodrag
Bujodrag Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 I snimio sam tad svih desetak pesama iz jednog tejka
Bujodrag Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 I mislim da su oba snimka piloti. Ovo su oni odsvirali samo da bih ih ja čuo i snimio bubanj. na nekim pesmama su ponovo snimili neke instrimente ali bubanj je sve jedan take. Kao ovde. Mnogo ih volim i nastavili su dalje iako su trojica važnih članova nestala iz benda.
Bujodrag Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Evo originalnog snimka. Samo je bubanj (i možda gitara isti. Eto šta uradi moderna produkcija. Saks je snimljen par meseci kasnije Jedino sam ljut na sabljara što mi je skratio solo. Mada je bio u pravu, predugačak je solo
Recommended Posts