mustang Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 nesto se desilo sa youtube, bilo da pustim mix iili favorites pauzira na svakoj pesmi....probala sam nekoliko extensition tipa youtube non-stop i nista ne pomaze
zmanic Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 20 hours ago, mustang said: nesto se desilo sa youtube, bilo da pustim mix iili favorites pauzira na svakoj pesmi....probala sam nekoliko extensition tipa youtube non-stop i nista ne pomaze AUTOPLAY ???
roksi Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 On 2.7.2019. at 5:24, mustang said: nesto se desilo sa youtube, bilo da pustim mix iili favorites pauzira na svakoj pesmi....probala sam nekoliko extensition tipa youtube non-stop i nista ne pomaze ne znam da li je isto u pitanju ali i mene je jutjub zezao prosle nedelje kada sam slusala sa mobilnog - bas slicno tome: stane negde na pola pesme, plus me prebaci na (sasvim proizvoljno) drugu. mora da je bio neki bug?! kod mene proslo nakon nekoliko dana. doduse to me je i podstaklo da restartujem mob nakon zilion godina. btw, s laptopom nije bilo tog problema.
roksi Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 ^ wow, 'had no idea!! ja mislilia to fatimina oridjinale. aaaa... so najs:)
Recommended Posts