Jump to content
IGNORED

youtube radio

luba

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, maheem said:

Baš ta bila u plejlisti rano jutros na putu :)

o najs!! :) 

evo i ova za mozda neku sledecu voznju (krene fino, cruisy i repetitivno - samo pazi jer kasnije malo ubrzaju tempo, pa tu ipak obrati paznju na gas;)))

(izdace uskoro na 12'')

a ovu vec znas! <3

Spoiler

• Replies 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

2184

• roksi

2082

• Jimmy Kowalski

1594

• Indy

965

Posted
10 hours ago, Bojan said:

@roksi odlični su Agar Agar.

Da nastavim sa Francuzima...

Doduše nešto drugačije od pop elektronike, ali vrlo moćni Noir Desir

znas li sta bi na kraju sa njihovim pevacem? je l on ponovo u bendu/nastupa? creepy epizoda.

Posted

Da. Deo kazne je odslužio u Litvaniji. Vrlo brzo pošto je prebačen da služi kaznu u Francuskoj pušten je uslovno. Sve zajedno bio je možda dve godine u zatvoru (nije mnogo s obzirom da se radi o ubistvu). Zanimljivo je da je njegova bivša žena kasnije izvršila samoubistvo. On je bio u kući tada, ali je istraga pokazala da nije kriv za to. Bend se razišao pre nekih desetak godina, a Cantat je nastavio solo karijeru.

Inače, Jedan od mojih omiljenih bendova iz tih godina je Les Rita Mitsouko. Katrin Ranže je bila kompletan izvođač (pevanje, igranje, gluma)

Ovaj spot je na mtv bio spot godine (na ovom snimku je ceo spot ali je nešto slabiji zvuk)

Evo i jednog njenog kasnijeg nastupa. To je i pesma sa poslednjeg albuma koji je snimljen kao Rita Mitsouko. Fred Šišan je neposredno posle toga preminuo, a Katrin Ranže je ugovorene nastupe izvela pod svojim imenom. Ovde je već prešla pedeset i u sjajnoj je formi.

Posted

drugi dan samo ovo na ovaj žaropek 

Posted
3 hours ago, Bojan said:

Da. Deo kazne je odslužio u Litvaniji. Vrlo brzo pošto je prebačen da služi kaznu u Francuskoj pušten je uslovno. Sve zajedno bio je možda dve godine u zatvoru (nije mnogo s obzirom da se radi o ubistvu). Zanimljivo je da je njegova bivša žena kasnije izvršila samoubistvo. On je bio u kući tada, ali je istraga pokazala da nije kriv za to. Bend se razišao pre nekih desetak godina, a Cantat je nastavio solo karijeru.

uhh. thx za info. citala sam davno o tome sto se dogodilo na turneji. bas gadnjikava zivotna prica. al eto, dogadja se. noir desir sada zvuci kao neki omen. brrrr

Inače, Jedan od mojih omiljenih bendova iz tih godina je Les Rita Mitsouko. Katrin Ranže je bila kompletan izvođač (pevanje, igranje, gluma)

Ovaj spot je na mtv bio spot godine (na ovom snimku je ceo spot ali je nešto slabiji zvuk)

Evo i jednog njenog kasnijeg nastupa. To je i pesma sa poslednjeg albuma koji je snimljen kao Rita Mitsouko. Fred Šišan je neposredno posle toga preminuo, a Katrin Ranže je ugovorene nastupe izvela pod svojim imenom. Ovde je već prešla pedeset i u sjajnoj je formi.

ne znam mnogo o Les Rita Mitsouko ali ono sto sam cula i absolutely love :heart: super su bili:)

Posted (edited)

@Bojan e ovo mi je uvod u les rita mitsouko <3

Edited by roksi
Posted

Jeste. To je bila prva njihova pesma koju sam i ja čuo (sa prvog albuma). Meni ponajbolji drugi album. Tu je ono Andy, dis moi uoi...

Posted

Odakle li ovaj čovek Dronemf. S iskopava tolike raritete?

Posted
22 hours ago, roksi said:

o najs!! :) 

evo i ova za mozda neku sledecu voznju (krene fino, cruisy i repetitivno - samo pazi jer kasnije malo ubrzaju tempo, pa tu ipak obrati paznju na gas;)))

(izdace uskoro na 12'')

a ovu vec znas! <3

Hide contents

thanx, super je, videh onomad da su najavili repress.

Posted (edited)

Edited by maheem