maheem Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 džizs fakin krajst superstar na rolšuama kakva stvar miloš vuković je ispuštao čuda večeras u Pržionici :o
roksi Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 4 hours ago, maheem said: džizs fakin krajst superstar na rolšuama kakva stvar miloš vuković je ispuštao čuda večeras u Pržionici :o bjuti! hvala za kacenje. dobrodosao mi boost u bolnickoj cekaonici:) jel ima negde taj vukovicev mix da se preslusa?
maheem Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 8 hours ago, roksi said: bjuti! hvala za kacenje. dobrodosao mi boost u bolnickoj cekaonici:) jel ima negde taj vukovicev mix da se preslusa? Nema, sibnucu ti ako okache. Nepoznanica mi je njegova selekcija al sam skonto Michael Franksa i Jim Messinu
roksi Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 14 hours ago, maheem said: Nema, sibnucu ti ako okache. Nepoznanica mi je njegova selekcija al sam skonto Michael Franksa i Jim Messinu reeally good:) (i ja jesse colin young-a!) ova, izmedju ostalih, mi je lavli otkrice: + a omot je fenomenalan!
maheem Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 1 hour ago, roksi said: Baš ta bila u plejlisti rano jutros na putu
Bojan Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 @roksi odlični su Agar Agar. Da nastavim sa Francuzima... Doduše nešto drugačije od pop elektronike, ali vrlo moćni Noir Desir
Recommended Posts