roksi Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 meni uopste nije jasno kako sam uspela da prezivim ovih nekoliko dana. ali evo me, ne znam ni ja kako, ipak u komadu life's little miracles:))
roksi Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 @maheem da se malo nadovezem, jedan od mlc mi favorita:) michael franks - ned doheny - ronald langestraat kontigent <3 zar ne??
maheem Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 4 minutes ago, roksi said: @maheem da se malo nadovezem, jedan od mlc mi favorita:) michael franks - ned doheny - ronald langestraat kontigent <3 zar ne?? Stigo ned doheny na plastici kopiram te :p slabo sam upoznat sa michael franksom, moram mu se posvetiti kad nadjem vremena. Idem da se onesvestim, zreo sam za odmor :/
roksi Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 1 minute ago, maheem said: Stigo ned doheny na plastici kopiram te :p ma zezas! yay, super bas mi je drago x Quote slabo sam upoznat sa michael franksom, moram mu se posvetiti kad nadjem vremena. meni se cini da ce ti se svideti. ima donekle taj vajb Quote Idem da se onesvestim, zreo sam za odmor :/ uh. same here - kukam iz petnih zila upravo za istim..
Ras Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Došao da okačim video na Springstinov topik - ove tri pesme do sada su odlične!
Recommended Posts