Jump to content
IGNORED

youtube radio

luba

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, roksi said:

i kako ti se cini? javi impresije:)

Pa sjajan je i nisam srecan zbog toga - izasao je bas u momentu kada sam već kliknuo na poslednju porudžbinu uz reči ova sad i ko zna kad :lolol: a ako ne poručim razgrabiće se do kraja nedelje

• Replies 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

2184

• roksi

2082

• Jimmy Kowalski

1594

• Indy

965

Posted (edited)

ušni crv dana

Edited by maheem
Posted
9 hours ago, maheem said:

Pa sjajan je i nisam srecan zbog toga - izasao je bas u momentu kada sam već kliknuo na poslednju porudžbinu uz reči ova sad i ko zna kad :lolol: a ako ne poručim razgrabiće se do kraja nedelje

:lolol: 

uuu al to onda znaci da se svasta nabavilo!! daj ajde podeli malo na onom vinil topiku sta si sve pazario (ako budes u prilici, jasno) da droolujemo:)) :D 

moji favoriti su ona sto si vec kacio 'yearning to this music', 'a fast drive through the universe' i svi coveri: 'lowdown' (naravno!), 'give and take' + 'orpheus' su lavli <3

Posted

love this one from the previous one <3 (moram priznati, prvi album mi je nesto drazi) tog se moram docepati!

Posted (edited)
3 hours ago, roksi said:

love this one from the previous one <3 (moram priznati, prvi album mi je nesto drazi) tog se moram docepati!

Ma da, ovaj drugi je iz hotelskog lobija, al opet simpa svirka a i zgotivio sam lika pa i to doprinosi utisku.

Btw, doštampali su prvi album, prodaju ga u posebnoj ponudi sa drugim a mislim da može i odvojeno

Edited by maheem
Posted
6 hours ago, maheem said:

Ma da, ovaj drugi je iz hotelskog lobija, al opet simpa svirka a i zgotivio sam lika pa i to doprinosi utisku.

Btw, doštampali su prvi album, prodaju ga u posebnoj ponudi sa drugim a mislim da može i odvojeno

da! iz hotelskog lobija :D i malo zvuci k'o iz bureta:) ali kakav car! ma, ja bih najradije oba - ali ako treba da biram, onda onaj prvi. slazem se i meni je on super lik, plus bas gotivim njegov glas i zvuk <3

enivej, hvala jos jednom za otkrice :*

Posted (edited)

Edited by Haralampije